Duplex Αγίου Αθανασίου 32, 575 00, Τρίλοφο, Κέντρο, Μίκρα

ΜίκραΑγίου Αθανασίου 32, 575 00, Τρίλοφο
  • € 280.000
  • 5+
  • 207
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1072-7802 - Μίκρα Τρίλοφο ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 207 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο και WC. H κατασκευή ξεκίνησε το 2023 και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - φυσικού αερίου, θέα σε θάλασσα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, κήπο, τζάκι, διπλά τζάμια, σκαλιά εισόδου, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από θάλασσα 3200 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 3200 μέτρα - Τιμή: 280.000 €
Κωδικός ακινήτου: #1072-7802

Σας προσφέρουμε μια εξαιρετικής ποιότητας μεζονέτα, ιδανική για όσους αναζητούν τον συνδυασμό πολυτέλειας, άνεσης και κομψότητας. Η κατοικία κατασκευάστηκε με προσοχή στη λεπτομέρεια, με τη χρήση υψηλής ποιότητας υλικών και τεχνογνωσίας.
Η μεζονέτα διαθέτει εντυπωσιακή επιφάνεια 207τ.μ., προσφέροντας ευρύχωρους χώρους για κάθε χρήση.
Ο μοντέρνος και λειτουργικός σχεδιασμός δημιουργεί μια αίσθηση πολυτέλειας και ευελιξίας και η κατασκευή της βασίστηκε σε ποιοτικά υλικά, εξασφαλίζοντας μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία.
Οι μεγάλοι φωτεινοί χώροι και οι μεγάλα παράθυρα εξασφαλίζουν φυσικό φωτισμό καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας ενώ τα μεγάλα παράθυρα αποκαλύπτουν μια εκπληκτική θέα που εκτείνεται από τα βουνά έως τη θάλασσα, προσθέτοντας μια επιπλέον διάσταση στην καθημερινότητά σας.
Η μεζονέτα βρίσκεται σε μια όμορφη περιοχή, στον Τρίλοφο, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε υπηρεσίες, καταστήματα και περιοχές ψυχαγωγίας.
Αυτή η μεζονέτα αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για όσους επιθυμούν έναν χώρο διαβίωσης που συνδυάζει πολυτέλεια, άνεση.
Πιο αναλυτικά η μεζονέτα διαθέτει:
Στο πρώτο επίπεδο σαλοκουζίνα και 1 ή 2 δωμάτια ανάλογα με την διαμόρφωση. Το επίπεδο αυτό δύναται να είναι και ανεξάρτητο από το υπόλοιπο σπίτι
Στο δεύτερο επίπεδο σαλοκουζίνα, wc επισκεπτών και ενεργειακό τζάκι.
Στο τρίτο επίπεδο 3 δωμάτια + μπάνιο

Η μεζονέτα θα είναι διαθέσιμη τους πρώτους μήνες του 2024

| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1072-7802 - 05/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
207 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 280.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή