Duplex Κομνηνών 7, 570 13, Ωραιόκαστρο, Κέντρο, Ωραιόκαστρο

ΩραιόκαστροΚομνηνών 7, 570 13, Ωραιόκαστρο
  • € 320.000
    € 360.000(-11,1%)
  • 5+
  • 227
  • 3
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 28/05/2024
Περιγραφή

Κωδικός Ακινήτου 1071-7739



Πωλείται σε ένα όμορφο και κεντρικό σημείο του Ωραιοκάστρου, εξαιρετική μεζονέτα τριών επιπέδων. Αποτελείται από 3 δωμάτια, δύο μπάνια, ένα wc, δύο τζάκια, δύο κουζίνες, τρία μπαλκόνια και σοφίτα. Το σπίτι διαθέτει κεραμοσκεπή, μια θέση πάρκινγκ σκεπασμένη και είναι εξοπλισμένο με συναγερμό συνδεδεμένο με εταιρεία φύλαξης. Η θέρμανση είναι ατομική φυσικού αερίου, Τα κουφώματα είναι συνθετικά με διπλά τζάμια και σίτες σε κάποια από αυτά, τα πατώματα από μάρμαρο και πλακάκι ενώ η πόρτα είναι θωρακισμένη. Επίσης υπάρχει πατάρι, εντοιχισμένες ντουλάπες σε κάθε δωμάτιο και κλιματιστικά. Στο κυρίως σπίτι, το οποίο από το δρόμο φαίνεται σαν ημιόροφος αλλά ουσιαστικά είναι πρώτος όροφος, μπαίνετε ανεβαίνοντας λίγα σκαλιά. Μπροστά σας απλώνεται ένα μεγάλο μπαλκόνι που ενώνει τη κουζίνα με το σαλόνι και βλέπει στο δρόμο. Μπαίνοντας στο σπίτι, προβάλλει ένα τεράστιο σαλόνι στα δεξιά σας, με τζάκι και πολύ φωτεινό. Απέναντί σας, το wc, σε πολύ καλή κατάσταση, θα σας ικανοποιήσει πλήρως. Στα αριστερά σας απλώνεται μια όμορφη και λειτουργική κουζίνα με γρανίτη, επίσης μεγάλη και φωτεινή. Στον επάνω όροφο, ανεβαίνοντας σκαλιά. θα βρείτε στα αριστερά σας ένα μεγάλο μπάνιο με μπανιέρα, ενώ στα δεξιά σας το πρώτο δωμάτιο θα σας μαγέψει. Μεγάλο, με μπαλκόνι που το ενώνει με το δεύτερο δωμάτιο που ακολουθεί. Επίσης ευρύχωρο και φωτεινό. Συνεχίζετε στο τρίτο δωμάτιο, εξίσου φωτεινό με δικό του μπαλκόνι. Την εικόνα του ορόφου ολοκληρώνει ένα πατάρι που θα σας εξυπηρετήσει σε μεγάλο βαθμό. Στο ισόγειο της μεζονέτας, υπάρχει ένας χώρος που κάλλιστα μπορεί να θεωρηθεί ως μία ανεξάρτητη γκαρσονιέρα, αν και συνδέεται κανονικά με το υπόλοιπο σπίτι, μέσω καλιών. Αποτελείται από ένα μεγάλο σαλόνι με τζάκι, μια κουζίνα επίσης και αυτή με γρανίτη, και ένα μπάνιο με ντουζιέρα. Τέλος μια αποθήκη θα σας δώσει την δυνατότητα να αποθηκεύσετε ό,τι επιθυμείτε. Πρόκειται για ένα σπίτι κομψής και πολυτελούς αισθητικής, σε ιδανικό σημείο του Ωραιοκάστρου, που θα σας μαγέψει και θα σας ικανοποιήσει πλήρως σε κάθε σας ανάγκη. Πωλείται και επιπλωμένο κατόπιν συνεννόησης με τον ιδιοκτήτη.


| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
1071-7739
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
227 m²
δωμάτια
5+ (3 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
1° όροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 320.000
κοινόχρηστα
€ 5/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1996
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή