• € 470.000
  • 5+
  • 187
  • 3+
Περιγραφή
Ανακαλύψτε την απόλυτη ευκαιρία επένδυσης σε αυτό το εντυπωσιακό ανεξάρτητο κτίριο, που ανακαινίστηκε πλήρως το 2022 με άψογη προσοχή στη λεπτομέρεια. Με προβλεπόμενο ετήσιο εισόδημα €28.000 από βραχυχρόνια μίσθωση ή €21.600 από μακροχρόνια μίσθωση πλήρως επιπλωμένου ακινήτου, αυτή η επένδυση προσφέρει εξαιρετικές προοπτικές απόδοσης.

Κάθε πτυχή αυτού του κτιρίου έχει αναβαθμιστεί με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και παροχές, συμπεριλαμβανομένου ενός έξυπνου συστήματος κλειδώματος και διαχείρισης ενέργειας με κάρτα-κλειδί, εξασφαλίζοντας μέγιστη ενεργειακή απόδοση και ασφάλεια. Οι λάτρεις της καινοτομίας θα εκτιμήσουν τις μοντέρνες πινελιές και την cutting-edge τεχνολογία που διακρίνουν αυτό το εξαιρετικό ακίνητο.

Το κτίριο αποτελείται από μια κομψά σχεδιασμένη μεζονέτα 85 τ.μ. και ένα ευρύχωρο διαμέρισμα 102 τ.μ., και τα δύο πλήρως επιπλωμένα με κορυφαίες ηλεκτρικές συσκευές, προσφέροντας άμεση ευκαιρία ενοικίασης. Η ιδανική του τοποθεσία σε μια ήσυχη, οικογενειακή γειτονιά, κοντά στο μετρό της Νίκαιας, εγγυάται μια σταθερή ζήτηση από ενοικιαστές που αναζητούν έναν σύγχρονο και άνετο χώρο διαβίωσης.

Είτε αναζητάτε ένα κερδοφόρο επενδυτικό ακίνητο είτε ένα υπερσύγχρονο σπίτι σε μια πολυσύχναστη γειτονιά της Αθήνας, αυτό το πλήρως ανακαινισμένο κτίριο προσφέρει απαράμιλλη αξία και δυνατότητες. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το επόμενο επενδυτικό σας στολίδι. Προγραμματίστε μια ξενάγηση σήμερα και ανακαλύψτε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και του design σε ένα ακίνητο που εγγυάται εξαιρετικές αποδόσεις.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
928037 - 05/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
187 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Προσανατολισμός νότος, δύση
Έξοδα
τιμή
€ 470.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1980
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή