Ξενοδοχείο προς Πώληση

Σταγείρων - Ακάνθου
  • € 1.200.000
  • 680
  • 3+
Περιγραφή
Ιερισσός Ά Ζώνη (Παραλία) πωλείται ημιτελής μονοκατοικία 4 επιπέδων, κατασκευασμένη το 2011 για ξενοδοχειακή μονάδα, που αποτελείται από τους εξής παρακάτω διαρρυθμισμένους χώρους:

A) O ημιώροφος αποτελείται από 6 studio με ατομικό wc, που μπορεί να διαμορφωθεί και σε 4 studio με χώρο για ρεσεψιόν, 160 συνολικών τετραγωνικών μέτρων.

Β) Ο 1ος όροφος αποτελείται από 6 studio με ατομικό wc, 160 συνολικών τετραγωνικών μέτρων.

Γ) Ο 2ος όροφος (σοφίτα) αποτελείται από 4 studio με ατομικό wc, 160 συνολικών τετραγωνικών μέτρων.

Δ) Ο ημιυπόγειος όροφος αποτελείται από 3 studio με ατομικό wc, κοινόχρηστο χώρο πρωϊνού και κοινόχρηστα μπάνιο με 4 νιπτήρες και 4 wc, καθώς επίσης και αποθήκη, 200 συνολικών τετραγωνικών μέτρων.

Όλα τα studio είναι ήδη εξοπλισμένα με κλιματιστικά DAIKIN, έχουν γρανίτες σε πατώματα, σκάλες, μπαλκόνια και wc, ξύλινα εσωτερικά κουφώματα από Αφρικάνικο μέλιο, ξύλινα εξωτερικά κουφώματα από Αφρικάνικο νιαγκόν, ενώ όλο το κτήριο έχει εξωτερική επένδυση από χτιστή πέτρα Γράμμου.

Χτισμένη σε οικόπεδο 500 τετραγωνικών μέτρων, σε πολύ καλή τοποθεσία, πλησίον της παραλίας, με μεγάλη ανοιχτωσιά, με υπολειπόμενες τις εργασίες βαψίματος, διακοπτών, συνολικές εργασίες στο ημιυπόγειο. Προϋπολογισμός ολοκλήρωσης των εργασιών του κτηρίου εσωτερικών και εξωτερικών χώρων 100.000€.

Μια πολύ καλή επενδυτική επιλογή, κατάλληλο για θρησκευτικό τουρισμό, καθώς έχει γρήγορη πρόσβαση στο Άγιο Όρος, με πολύ ωραία παραλία σε απόσταση 5 λεπτά και οργανωμένη αγορά πλησίον.

Κωδικός ακινήτου 2953. Υπεύθυνος ακινήτου Αμανατιάδης Χριστόφορος 6944 563 887.

Για περισσότερες επιλογές αναζήτησης ακινήτων επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.city-house.gr

Follow and like us on facebook : City house Real Estate

Μεσιτικό γραφείο- Κοινόχρηστα οικοδομών
City House Real Estate
Aγίας Σοφίας 106 , Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310253654-5 , 6977696003 , 6944563887
cityhouse1@gmail.com

Το κτηματομεσιτικό γραφείο CITY HOUSE ιδρύθηκε το 1997, έχει έδρα στην Άνω Πόλη, στο κέντρο της πόλης και διαγράφει ως σήμερα μια ανοδική πορεία στο κλάδο της παροχής μεσιτικών υπηρεσιών και συνολικής διαχείρισης ακινήτων. Εμείς και οι συνεργάτες μας προσφέρουμε ποιοτικές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες στην αγοροπωλησία και στη διαχείριση ακινήτων.

Το κτηματομεσιτικό γραφείο CITY HOUSE ασχολείται με όλες τις κατηγορίες ακινήτων σε όλη την Θεσσαλονίκη και την Χαλκιδική, αλλά είναι το πλέον πιο ειδικό στη παραδοσιακή περιοχή της ΑΝΩ ΠΟΛΗΣ γνωρίζοντας όλους τους κανονισμούς, νόμους και πολεοδομικές διατάξεις που αφορούν την κατασκευή και την ανακατασκευή στην περιοχή.

Αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις κατοικιών με δικά μας υπεύθυνα συνεργεία και μελέτες για διακοσμήσεις εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

Μέσα στα πλαίσια της διαχείρισης ακινήτων , η εταιρία μας αναλαμβάνει την πλήρη διαχείριση (ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ) πολυκατοικιών (κατανομή κοινοχρήστων, συλλογή χρημάτων, καθαριότητα, τακτοποίηση εκκρεμοτήτων, με Δ.Ε.Η., Ε.Υ.Α.Θ. και θέρμανση).

Η οργάνωση και η μεθοδική εργασία, η συνεχής ενημέρωση, οι ολοκληρωμένες γνώσεις πάνω στα ακίνητα και ιδιαίτερα στα ακίνητα της περιοχής της ΑΝΩ ΠΟΛΗΣ, η σοβαρότητα και η εμπειρία μας αποτελούν εγγύηση για τους πελάτες μας.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
2953 - 19/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
680 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
άλλα χαρακτηριστικά
Καλωδιαμένο
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 1.200.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2011
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή