Duplex Καποδίστρια 32-42, 570 13, Ωραιόκαστρο, Κέντρο, Ωραιόκαστρο

ΩραιόκαστροΚαποδίστρια 32-42, 570 13, Ωραιόκαστρο
  • € 290.000
  • 5
  • 165
  • 3
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 04/05/2024
Περιγραφή

Κωδικός Ακινήτου 1071-7906



Πωλείται πανέμορφη μεζονέτα 165τμ (μεικτά) σε μια ήσυχη γειτονιά του Ωραιοκάστρου. Αποτελείται από τρία επίπεδα, διαθέτει μια θέση στάθμευσης, μπροστά αυλή και πίσω αυλή-κήπος. Αποτελείται συνολικά από 4 δωμάτια, δύο μπάνια, ένα wc, αποθήκη στο ισόγειο και σοφίτα. Η πόρτα είναι θωρακισμένη, τα πατώματα από πλακάκι και τα κουφώματα συνθετικά με διπλά τζάμια και σίτες. Στο ισόγειο, μπαίνοντας, προβάλλει ένας μεγάλος χώρος που στα αριστερά του υπάρχει μια όμορφη και λειτουργική κουζίνα, και στα δεξιά ένα φωτεινό σαλόνι. Στο βάθος βρίσκεται το ένα μπάνιο (με ντουζιέρα), μεγάλο και σε πολύ καλή κατάσταση. Συνεχίζετε σε ένα δωμάτιο, και την εικόνα του ισογείου ολοκληρώνει μια αποθήκη που θα σας ικανοποιήσει πλήρως. Το ισόγειο μπορεί να λειτουργήσει και να χρησιμοποιηθεί και σαν αυτόνομη γκαρσονιέρα σε περίπτωση που το επιθυμεί κάποιος. Στον πρώτο όροφο, που έχει δική του ανεξάρτητη είσοδο, βρίσκεται μπαίνοντας ένα μεγάλο και φωτεινό σαλόνι με τζάκι, μπαλκόνι και τέντες. Στο βάθος βρίσκεται η κουζίνα, η οποία διαθέτει δικό της οπίσθιο μπαλκόνι. Τέλος, υπάρχει και ένα όμορφο wc που θα σας εξυπηρετήσει στο έπακρο. Στον δεύτερο όροφο, υπάρχουν τρία δωμάτια, φωτεινά, ευρύχωρα, τα δύο εκ των οποίων μοιράζονται το ίδιο μπαλκόνι ενώ το τρίτο δωμάτιο διαθέτει δικό του μπαλκόνι. Στον όροφο αυτό υπάρχει και ένα μεγάλο μπάνιο με μπανιέρα που είναι και το κύριο μπάνιο του σπιτιού. Πρόκειται για ένα ακίνητο που θα ικανοποιήσει οποιονδήποτε αναζητά ένα μεγάλο σπίτι σε μια πολύ όμορφη περιοχή και γειτονιά.
 

| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
1071-7906
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
165 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 290.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2010
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή