Duplex 25ΗΣ Μαρτίου 29, 570 13, Ωραιόκαστρο, Κέντρο, Ωραιόκαστρο

Ωραιόκαστρο25ΗΣ Μαρτίου 29, 570 13, Ωραιόκαστρο
  • € 440.000
  • 5
  • 400
  • 3
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 07/06/2024
Περιγραφή

ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ 1071-7428



Αξίζει να δείτε και το βίντεο!!!
Αυτή η εξαιρετική μεζονέτα στο κέντρο του Ωραιοκάστρου είναι μια αληθινή περίπτωση αρχιτεκτονικής και πολυτέλειας. Με δύο επίπεδα που διαθέτουν εντυπωσιακούς χώρους και ανέσεις, αυτή η μεζονέτα αγκαλιάζει την άνεση και την πολυτέλεια σε κάθε γωνιά της. Στον πρώτο όροφο, ανακαλύπτετε έναν ευρύχωρο και φωτεινό χώρο, που περιλαμβάνει τέσσερα υπνοδωμάτια, με ένα από τα οποία είναι το master bedroom, προσφέροντας απόλυτη ιδιωτικότητα και άνεση. Ο μεγάλος και προσεκτικά διακοσμημένος σαλόνι είναι ο ιδανικός χώρος για συναντήσεις και χαλάρωση. Η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα σας επιτρέπει να δημιουργήσετε εκπληκτικά γεύματα, ενώ το μπάνιο είναι σχεδιασμένο με εκλεπτυσμένη γεύση Εδώ θα βρείτε επίσης ένα ενεργειακό τζάκι που προσφέρει ζεστασιά και άνεση.. Μια αποθήκη προσφέρει επιπλέον αποθηκευτικό χώρο για τις ανάγκες σας. Όλα αυτά με πανέμορφα πατώματα από μάρμαρο και ενσωματωμένες ντουλάπες που προσθέτουν στοιχεία πολυτέλειας. Το ημιυπόγειο, περίπου 190 τ.μ., προσφέρει ακόμη περισσότερες επιλογές. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επιπλέον αποθήκη για τα προσωπικά σας αντικείμενα, χώρος παιχνιδιών για τα παιδιά σας, ή ακόμη και ως ξεχωριστό διαμέρισμα για επισκέπτες. Το ακίνητο είναι πλήρως εξοπλισμένο, με ατομικό λέβητα αερίου για την θέρμανση, θωρακισμένη πόρτα για ασφάλεια, κλιματισμό σε κάθε δωμάτιο για την άνεση σας και έναν όμορφο διαμορφωμένο κήπο που περιβάλλει το κτίριο από δύο πλευρές. Επιπλέον, υπάρχει θέση σταύθμεσης για την ευκολία σας. Η τοποθεσία σε κοντινή απόσταση από στάσεις, τοπική αγορά και σχολεία καθιστά αυτήν τη μεζονέτα για μια πολυμελή οικογένεια. Αυτή είναι μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί! Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να κανονίσετε μια ξενάγηση. Αυτή η μεζονέτα είναι η ευκαιρία σας για μια εξαιρετική κατοικία!

| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
1071-7428
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
400 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 440.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2002
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή