Δυάρι Γληνού Δημητρίου 15-21, 542 49, Θεσσαλονίκη, Άγιος Νικόλαος, Χαριλάου

ΧαριλάουΓληνού Δημητρίου 15-21, 542 49, Θεσσαλονίκη
  • € 125.000
  • 3
  • 73
  • 1
  • R
  • Ναι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1063-7180 - Θεσσαλονίκη Δήμος Χαριλάου ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα ημιώροφος υπερυψωμένος συνολικής επιφάνειας 73 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1973 και ανακαινίστηκε το 2023. Διαθέτει θέρμανση ατομική - φυσικό αέριο, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, διπλά τζάμια, μπαλκόνια 2 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 1800 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 7800 μέτρα - Τιμή: 125.000 €
ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ#1063-7180

Το διαμέρισμα βρίσκεται σε μια εξαιρετική οικοδομή που κατασκευάστηκε το 1973, αλλά πρόσφατα έχει υποστεί ανακαίνιση. Αυτό σημαίνει πως οι κατοικίες ενδέχεται να έχουν ενημερωμένα και σύγχρονα χαρακτηριστικά και υλικά.
Το συνολικό μέγεθος του διαμερίσματος είναι 73 τετραγωνικά μέτρα. Αυτό προσφέρει χώρο για άνετη διαβίωση, χωρίς να είναι υπερβολικά μεγάλο ή δύσκολο στη διαχείριση
Το διαμέρισμα περιλαμβάνει δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια. Αυτό είναι ένα μεγάλο προτέρημα, καθώς προσφέρει άνετο χώρο για ύπνο και αποθήκευση προσωπικών αντικειμένων.
Το διαμέρισμα διαθέτει χώρο σαλονιού και ξεχωριστή κουζίνα. Αυτό δίνει την ευκαιρία για ξεχωριστούς χώρους διασκέδασης και μαγειρέματος, ενισχύοντας την οργάνωση και τη λειτουργικότητα του διαμερίσματος.
Το μπάνιο έχει σύγχρονα χαρακτηριστικά, προσφέροντας πολυτέλεια και άνεση στους κατοίκους.
Ο λέβητας αερίου είναι ατομικός, παρέχοντας αυτονομία στον χώρο θέρμανσης και κατανάλωσης ενέργειας.
Η υπάρχουσα θωρακισμένη πόρτα αυξάνει το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων και προσφέρει επιπλέον προστασία.
Οι εντοιχισμένες ντουλάπες συμβάλλουν στη βέλτιστη χρήση του διαθέσιμου χώρου, παρέχοντας επιπλέον χώρο αποθήκευσης για τα προσωπικά αντικείμενα.
Η θέση του διαμερίσματος στην περιοχή Χαριλάου είναι πολύ βολική. Οι κάτοικοι που έχουν πρόσβαση σε πολλά καταστήματα, σχολεία και την τοπική αγορά, πράγμα που καθιστά την καθημερινή ζωή πιο εύκολη και άνετη.
Η κοντινή απόσταση από στάσεις λεωφορείων και τα μέσα μαζικής μεταφοράς είναι ένα πλεονέκτημα για τους κατοίκους που επιθυμούν να μετακινούνται εύκολα και γρήγορα στην πόλη.
Συνολικά, το διαμέρισμα προσφέρει άνετη διαμόνη. Αξίζει να το δείτε.!!!!

| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1063-7180 - 06/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
73 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ημιώροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 125.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1973
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή