Ρετιρέ Διός 2-12, 546 32, Θεσσαλονίκη, Παναγία Φανερωμένη, Ξηροκρήνη - Παναγία Φανερωμένη

Ξηροκρήνη - Παναγία ΦανερωμένηΔιός 2-12, 546 32, Θεσσαλονίκη
  • € 122.500
  • 3
  • 90
  • 1
  • 4
  • Ναι
Περιγραφή

ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ #1005-10015


Το μερικώς ανακαινισμένο διαμέρισμα στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αποτελεί έναν επίκαιρο οικονομικό χώρο, ιδανικό για επένδυση ή κατοίκηση. Με επιφάνεια 68 τ.μ. καθαρά και 90 τ.μ. μικτά, το διαμέρισμα βρίσκεται στον 4ο όροφο, προσφέροντας εντυπωσιακή θέα και φωτεινότητα. Η κατοικία διαθέτει έναν μεγάλο μπροστινό μπαλκόνι που προσδίδει επιπλέον χώρο για απολαυστικές στιγμές και ηλιοφάνεια. Αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, μια λειτουργική κουζίνα, έναν φιλόξενο σαλόνι, μπάνιο και αποθήκη. Η διακόσμηση είναι σύγχρονη και προσφέρει ευχάριστο περιβάλλον. Το κτίριο, ανεβασμένο το 1970, διαθέτει ασανσέρ για την ευκολία των κατοίκων. Η θέρμανση παρέχεται με φυσικό αέριο, ενώ η διπλή υάλωση στα παράθυρα και οι θωρακισμένες πόρτες ενισχύουν την αίσθηση ασφάλειας. Τα δάπεδα συνδυάζουν το πλακάκι με το ξύλο, προσδίδοντας έναν ζεστό και φιλόξενο χαρακτήρα. Η τοποθεσία του ακινήτου σε συνδυασμό με τις προσεγμένες λεπτομέρειες και τις πρόσφατες ανακαινίσεις, καθιστούν το διαμέρισμα επιλογή με εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής. Ιδανικό για φοιτητές, οικογένειες ή εργαζόμενους, προσφέρει μια άνετη και πρακτική κατοικία σε μια από τις πιο κεντρικές περιοχές της Θεσσαλονίκης.



| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1005-10015 - 27/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ
εμβαδό
90 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 122.500
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1970
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή