Μονοκατοικία βίλα Βαθύ, Σίφνος, Απολλώνια, Σίφνος

ΣίφνοςΒαθύ, Σίφνος
  • € 750.000
  • 5+
  • 205
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Προς πώληση μοναδική διώροφη βίλα με ξενώνα, στο Βαθύ Σίφνου, 1,5km από τον οικισμό και την αμμώδη παραλία. Με συνολική επιφάνεια 205,61m², στέκεται στην πλαγιά του λόφου αγναντεύοντας επιβλητικά τον κόλπο του Βαθιού, την θάλασσα, την Αντίμηλο και το ηλιοβασίλεμα. H αρχιτεκτονική του σπιτιού είναι εμπνευσμένη από τα παραδοσιακά Σιφνέικα καμίνια που οι αγγειοπλάστες έψηναν τα κεραμικά. Ένα τέτοιο καμίνι υπάρχει ακόμα στην περιοχή του Τσώπου στο Βαθύ.
Το σπίτι διαθέτει συνολικά 5 υπνοδωμάτια, 5 μπάνια και 1 WC. Κατανεμημένα ιδανικά στο χώρο, προσφέρουν την μέγιστη άνεση για μεγάλες οικογένειες ή ομάδες φίλων. Στον εξωτερικό χώρο με τις αυλές και τον κήπο, θα βρείτε πολλά και διαφορετικά σημεία για χαλάρωση, πάντα με θέα τη θάλασσα.
Το ισόγειο αποτελείται από κουζίνα, τραπεζαρία, σαλόνι, 3 υπνοδωμάτια με εσωτερικό μπάνιο και 1 WC, ενώ στον πρώτο όροφο υπάρχει ακόμα 1 υπνοδωμάτιο με μπάνιο. Σε ψηλότερο σημείο και ανεξάρτητα από το κυρίως σπίτι, βρίσκεται ξενώνας με 1 υπνοδωμάτιο και 1 μπάνιο, που θα μπορούσε να μετατραπεί και σε χώρο εργασίας.
Η κατασκευή του σπιτιού ξεκίνησε το 2023, και το ακίνητο διατίθεται ημιτελές, στην κατάσταση που εμφανίζεται στις φωτογραφίες, προσφέροντας την δυνατότητα για εξατομίκευση και προσαρμογή σύμφωνα με τις προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις.
Παρέχεται επίσης η δυνατότητα αγοράς του ακινήτου με όλη την κατασκευή ολοκληρωμένη, στην τιμή των 950.000€ με χρόνο αποπεράτωσης και παράδοσης 1 έτος από την αγορά.
Το ακίνητο ενδείκνυται τόσο για μόνιμη, όσο και για χρήση ως εξοχική κατοικία.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
2290 - 06/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
205 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 750.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή