Δυάρι Παπαδιαμάντη 16-20, 570 09, Καλοχώρι, Καλοχώρι, Εχέδωρος

ΕχέδωροςΠαπαδιαμάντη 16-20, 570 09, Καλοχώρι
  • € 84.900
  • 3
  • 78
  • 1
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή

ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ #1006-10021


Καλώς ήρθατε σε αυτό το μοναδικό διαμέρισμα, ένα κόσμημα που ξεχωρίζει στην καρδιά του καλοχωριου. Από τη στιγμή που περάσετε το κατώφλι, αγκαλιάζεστε από την αύρα πολυτέλειας και γοητείας που αναδύεται σε κάθε γωνιά. Τα 78 τετραγωνικά μέτρα διαρρέονται με επιδεξιότητα, προσφέροντας δύο υπνοδωμάτια που συνδυάζουν άνεση και δημιουργικότητα. Η φωτεινή σάλα υποδέχεται το φως με ζεστασιά, δημιουργώντας έναν χώρο φιλόξενο και ζεστό. Η κουζίνα, με την ιδιαίτερη αισθητική της, είναι ο χώρος όπου η γαστρονομία συναντά την καθημερινότητα. Το μπάνιο είναι ένας χώρος πολυτέλειας και άνεσης, συνδυάζοντας μοναδικά το αισθητικό με το λειτουργικό. Με αυτονομία θέρμανσης από τον ατομικό λέβητα αερίου, προσφέρει άνετες στιγμές κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Η τοποθεσία του απεναντι απο το παρκο, με άμεση πρόσβαση στον περιφερειακό, την τοπική αγορά και τις εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις, καθιστά αυτό το διαμέρισμα τον ιδανικό τόπο διαμονής. Καλωσορίστε αυτήν την εξαιρετική οικία στη ζωή σας και απολαύστε κάθε στιγμή με πολυτέλεια, άνεση και αύρα εκλεπτυσμένης ομορφιάς.
Η ανάδειξη αγοραστή θα πραγματοποιηθεί με την διαδικασία υποβολής προσφορών μέχρι το πέρας του διαστήματος υποδείξεων. Επικοινωνήστε με το γραφείο μας για λεπτομέρειες που αφορούν το ακίνητο και την όλη διαδικασία.







| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1006-10021 - 06/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
78 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 84.900
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2006
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή