Γκαρσονιέρα αλ. παπαναστασιου / ιπποκρατειο, Ιπποκράτειο, Φάληρο - Ιπποκράτειο

Φάληρο - ΙπποκράτειοΑΛ. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ / ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ
  • € 115.000
  • 2
  • 45
  • 1
  • 3
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 06/04/2024
Περιγραφή
ΠΩΛΕΙΤΑΙ στην περιοχή του ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ και στις αρχές της ΑΛ. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, πλήρως και ριζικά ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΗ πανέμορφη φωτεινότατη εσωτερική ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ πολύ υψηλού 3ου ορόφου και 45 τμ.

Ένα πρόσφατα και πολυτελώς αναδομημένο ακίνητο που προέρχεται από διαχωρισμό ενός μεγάλου διαμερίσματος σε δύο επενδυτικά και ξεχωρίζει για την θέση του, την λειτουργικότητά του και την ποιότητα της ανακατασκευής του.

Αποτελείται από άνετη σαλονοκουζίνα με διπλή έξοδο σε μεγάλο μπαλκόνι. ευρύχωρο υπνοδωμάτιο με ντουλάπα κι επίσης έξοδο σε μπαλκόνι, μπάνιο με ντουζιέρα και θέση πλυντηρίου και χωλ εισόδου.

Θωρακισμένη είσοδος ασφαλείας, ενεργειακά εξωτερικά κουφώματα με ανάκλιση και διπλή υάλωση, πολυτελέστατα γρανιτοπλακάκια δαπέδων, λειτουργική άνετη κουζίνα με πλούσια ερμάρια , διακοσμητικές κατασκευές, κρυφοί φωτισμοί, ατομική θέρμανση φυσικού αερίου και κλιματισμός ολοκληρώνουν την εικόνα ενός λειτουργικού και πολυτελούς αστικού ακινήτου..

Ασφαλής και καλοσυντηρημένη οικογενειακή οικοδομή με πράσινο χαρακτηρισμό από ΥΑΣΒΕ, με ασανσέρ και δίπλα στην Αλεξάνδρου Παπαναστασίου ακριβώς στο ύψος του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου.

Άριστη τοπική αγορά και παρεχόμενες υπηρεσίες, βρίσκεται πολύ κοντά στην Πανεπιστημιούπολη (15 λεπτά με τα πόδια ή 2 στάσεις) και παρέχει εύκολη πρόσβαση προς κι από το Εμπορικό - Ιστορικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σε απόλυτα δελεαστική ελαφρά διαπραγματεύσιμη κι ανταγωνιστική τιμή πώλησης, αποτελεί μια εξαιρετική πρόταση value for money κατάλληλη τόσο για ιδιοκατοίκηση, όσο και για επένδυση υψηλής απόδοσης και μηδαμινού ρίσκου.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
231071033-619
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
45 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 115.000
κοινόχρηστα
€ 10/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1970
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή