Γκαρσονιέρα Βραστόβου, 11, Πανόρμου, Αμπελόκηποι - Πεντάγωνο

Αμπελόκηποι - ΠεντάγωνοΒραστόβου, 11
  • € 80.000
  • 2
  • 29
  • 1
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
2024, πλήρως ανακαινισμένο διαμέρισμα, με compact και urban minimal χαρακτηρα, με πόρτα ασφαλείας, ιδανικό για ιδιοχρησία ή επένδυση.
Μπαίνοντας στο διαμέρισμα, υπάρχει μια πλήρως εξοπλισμένη μοντέρνα κουζίνα, με σύγχρονες ηλεκτρικές συσκευές και ντουλάπια πολυτελείας. Στα δεξιά, υπάρχει ένα μικρό δωμάτιο που διαθέτει συρόμενο παράθυρο απ'άκρη, σ'ακρη (με καινούρια κουφώματα, διπλά τζάμια) με θέα στο πίσω μέρος της πολυλατοικίας. Το δωμάτιο αυτό μπορεί να έχει πολλαπλές χρήσεις. Ενδεικτικά μπορει να χρησιμοποιηθεί ως καθιστικό, TV room, γραφείο, χώρο μελέτης, βοηθητικό χώρο ή ακόμα και ως δεύτερο υπνοδωμάτιο, πχ παιδικό δωμάτιο ή guest room.
Ενώ προχωράμε στο διαμέρισμα, το επόμενο δωμάτο, πάλι στα δεξιά μας, είναι το δωμάτιο κύριας χρήσης, το οποίο διαθέτει a/c inverter, ευρύχωρη εντοιχιζόμενη ντουλάπα και μπαλκονόπορτα με καινούρια κουφώματα που οδηγεί σε ήσυχο privé μπαλκόνι στο πίσω μέρος της πολυκατοικίας.
Το διαμέρισμα διαθέτει πλήρως ανακαινισμένο compact μοντέρνο μπάνιο, παραλληλόγραμμη ντουζιέρα με shower screen, μοντέρνο νιπτήρα με το έπιπλό του για αποθήκευση καθαριστικών, καλλυντικών κλπ. Έξτρα αποθηκευτικό χώρο θα βρείτε στο άνετο πατάρι που υπάρχει στο διαμέρισμα, πάνω από το μπάνιο, ενώ υπάρχει και πλυντήριο ρούχων στο χώρο δίπλα από την κουζίνα, έξω από το μπάνιο.
Με την πλήρη ανακαίνιση του διαμερίσματος, η οποία μόλις ολοκληρώθηκε, επετεύχθει να μετατραπεί μια πρώην μικρή, κουρασμένη γκαρσονιέρα του 1980, που διέθετε ένα μικρό χωλ, μια μικρή κουζίνα και ένα μόνο υπνοδωμάτιο, σε ένα μοντέρνο mînimal διαμέρισμα πόλης, καταργώντας τις μέχρι πρώτινος ανεκμεταλλευτες επιφάνειες και αντιθέτως χρησιμοποιώντας κάθε διαθέσιμο space με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να αξιοποιηθεί έξυπνα και αποδοτικά κάθε σημείο του ακινήτου.
Το διαμέρισμα βρίσκεται πολύ κοντά στο μετρό, στάση Πανόρμου, στο super market Σκλαβενίτη, στον Ερυθρό Σταυρό, την Αμερικάνικη Πρεσβεία και άλλα κεντρικά σημεία της πόλης, τα οποία κάνουν την περιοχή ιδιαίτερα ελκυστική σε φοιτητές, αλλά και σε τουρίστες (airbnb) και σε επαγγελματίες.
Η πολυκατοικία βρίσκεται σε ένα δρόμο ήσυχο και ασφαλή, παράλληλο της Πανόρμου, πολύ κοντά σε φούρνο και take away καφέ.
Παρακαλώ, επικοινωνήστε μαζί μας για τη δήλωση ενδιαφέροντός σας. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Ευγενικά, αποκλείονται οι μεσίτες.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6461615 - 02/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
29 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 80.000
κοινόχρηστα
€ 27/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1978
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης