Duplex Χαλάνδρι, Τούφα, Χαλάνδρι

ΧαλάνδριΧαλάνδρι
  • € 480.000
  • 5+
  • 200
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Μια κατοικία υψηλής αρχιτεκτονικής και της οικιστικής πολυτέλειας στο Άνω Χαλάνδρι, μια ακτίνα αισθητικής και ποιότητας που ξεχωρίζει. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό ακίνητο 200 τ.μ. σε οικόπεδο 170 τ.μ., διαμορφωμένο σε δύο εντυπωσιακές μεζονέτες των 100 τ.μ. η καθεμία, με την πολυτέλεια να διαγράφεται σε κάθε γωνιά τους.

Κάθε μεζονέτα αποτελεί έναν αυτόνομο χώρο με ξεχωριστή είσοδο, προσφέροντας τη δυνατότητα να λειτουργήσει και ως ένα ενιαίο και αρμονικό σπίτι των 200 τ.μ. Η πολυτέλεια των υλικών κορυφώνεται με τα πατώματα, τα μπάνια και τα τζάκια από πεντελικό μάρμαρο Διονύσου, ενώ οι μεγάλες πλάκες μαρμάρου στα μπάνια προσδίδουν μια αίσθηση αρχοντιάς και αξεπέραστης ποιότητας.

Διαθέτοντας δύο πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες με συσκευές Miele, τέσσερα ευρύχωρα υπνοδωμάτια, δύο λουτρά και δύο καθιστικά, το ακίνητο αυτό υπόσχεται να καλύψει κάθε ανάγκη και προσδοκία. Η λεπτομέρεια της διακόσμησης με χειροποίητα γύψινα στοιχεία, οι τέσσερις ξυλογλύπτες εξωτερικές πόρτες και οι μεγάλες βεράντες προσθέτουν μια ακόμη διάσταση στην έννοια της πολυτέλειας.

Η αντισεισμική κατασκευή με θεμελίωση Ραντιέ ενός μέτρου και η προηγμένη θερμομόνωση και στεγανοποίηση εγγυώνται την ασφάλεια και την άνεση σε όλες τις εποχές. Η δυνατότητα κατασκευής Rooftop στην ταράτσα προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για δημιουργία ενός εξωτερικού χώρου ψυχαγωγίας με απρόσκοπτη θέα. Η κατάστασή του είναι: Καταπληκτική, βρίσκεται κοντά σε Συγκοινωνίες, Πάρκο, Πλατεία, Εκκλησία, Super Market, 11 Λεπτά από μετρό (πόδια), έχει θέα Ανοιχτωσιά, Καλή. Το ακίνητο είναι Φωτεινό, Διαμπερές, Πανταχόθεν Ελεύθερο, Αρχοντικό και επίσης διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα: Σίτες, Αποθήκη, Εσωτερική Σκάλα, Κήπος, Πόρτα Ασφαλείας, Νυχτερινό Ρεύμα, Τριφασικό Ρεύμα, Δέντρα, Ησυχη γειτονιά. Τιμή: €490.000. Imberal, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6999314888, email: info@imberal.gr, website: imberal.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
926237 - 25/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
200 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 480.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2003
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή