Duplex Παλλήνη, Κάντζα, Παλλήνη Αττικής

Παλλήνη ΑττικήςΠαλλήνη
  • € 490.000
  • 5
  • 183
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Παλλήνη Κάτω Λεοντάρι ΠΩΛΕΙΤΑ Μεζονετα 4 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 183 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλονι-κουζίνα, 3 μπάνια . H κατασκευή ξεκίνησε το 2024 και διαθέτει θέρμανση αντλία θερμότητας, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, πόρτα ασφαλείας, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, πισίνα, σκαλιά εισόδου, κεραμοσκεπή, playroom, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 41 τ.μ.
Στο ισόγειο μπορει να δημιουργηθεί μια μικρή ιδιωτική πισίνα που θα σας προσφέρει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης.
Το ευέλικτο ημιυπόγειο, εμβαδού 50 τ.μ., μπορεί να μετατραπεί σε ένα γραφείο για την εργασία σας, ένα playroom για τα παιδιά σας, ένα atelier για τη δημιουργικότητά σας ή ένα studio για τα χόμπι σας.
Στο ισόγειο ,εμβαδού 50 τ.μ. θα ανακαλύψετε έναν ευρύχωρο σαλόνι με τραπεζαρία και μια λειτουργική κουζίνα, όλα σχεδιασμένα για να συνδυάσουν άνεση και λειτουργικότητα.
Οι δύο επόμενοι ορόφοι 50 τ.μ. κ 35 τ.μ. προσφέρουν άνετα υπνοδωμάτια και μπάνια, δίνοντας έμφαση στην οικειότητα και την αποδοτικότητα για την οικογένεια.
Η κατασκευή αναμένεται να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο του 2024 και να ολοκληρωθεί μετά από 12 έως 14 μήνες, περίπου στα τέλη του 2025.
Η τοποθεσία αυτής της κατοικίας είναι εξαιρετική, με εύκολη πρόσβαση σε αξιόλογα ιδιωτικά σχολεία όπως το Ερασμείο και το Κολλέγιο Αθηνών, ενώ επίσης βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το μελλοντικό Cambas Park landmark development ένα αναπτυσσόμενο οικιστικό πρότζεκτ που υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία κοινότητας.
Αυτή η αυτόνομη μεζονέτα διαθέτει όλες τις ανέσεις που χρειάζεστε για μια ποιοτική ζωή, Η θέρμανση του ακινήτου είναι Αυτόνομη με Αντλία θερμότητας, ενώ επίσης διατίθεται Ενδοδαπέδια θέρμανση, Θέρμανση ανά επίπεδο, Ηλιακός, Ηχομόνωση, Θερμομόνωση, έχει κουφώματα Αλουμινίου, Θερμοδιακοπτόμενα με Διπλά - Ενεργειακά τζάμια, ενεργειακό πιστοποιητικό: Α+ και τα δάπεδα είναι: Πλακάκια, Ξύλο, βρίσκεται κοντά σε Συγκοινωνίες, Πάρκο, Πλατεία, Κέντρο Πόλης, 1 Χιλιόμετρα από αγορά, έχει θέα Ανοιχτωσιά, Ανεμπόδιστη και έχει Δυτικομεσημβρινό προσανατολισμό. Το ακίνητο είναι Γωνιακό, Προσόψεως, Φωτεινό, Διαμπερές, Πρόσβαση/Ράμπα για ΑΜΕΑ, Πανταχόθεν Ελεύθερο, Ισόγειος κατοικία, Πολυτελές, είναι κατάλληλο για Εξοχική κατοικία, Επένδυση, Εισόδημα και επίσης διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα: Σίτες, Ενεργειακό τζάκι, Αποθήκη, Εσωτερική Σκάλα, Κήπος, Πόρτα Ασφαλείας, Θυροτηλεόραση, Ανιχνευτής καπνού, Αυτόματο Πότισμα, Γκαζόν, Δέντρα, Επιτρέπονται Κατοικίδια, Ησυχη γειτονιά, Smart home, Ηλεκτρικά ρολά, Φορτιστής αυτοκινήτου.
Τιμή: €490.000. Realblue, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6983863400, email: info@realblue.gr, website: www.realblue.gr

Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της ταυτότητας καθώς και το ΑΦΜ του ενδιαφερόμενου αγοραστή/ενοικιαστή , βάση του Νόμου 4072/11.4.2012.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
928425 - 11/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
183 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 490.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2004
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή