Duplex 200 τμ, Άγιος Θωμάς, Μαρούσι

Μαρούσι
  • € 695.000
  • 4
  • 200
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Διαμπερής και ηλιόλουστη μεζονέτα με όμορφο καταπράσινο κήπο, πολυτελούς κατασκευής του 2003 και σε άριστη κατάσταση. Βρίσκεται σε πολύ ασφαλές συγκρότημα κατοικιών στο Μαρούσι, κοντά στο ΟΑΚΑ και το Mall, με άριστες προσβάσεις παντού.

Η μεζονέτα είναι συνολικά 200.50τμ και αποτελείται από δύο επίπεδα – ισόγειο και υπόγειο playroom. Το ισόγειο είναι 127.50τμ και διαθέτει άνετο και ευχάριστο καθιστικό με τζάκι, φωτεινή ανοιχτή κουζίνα εξοπλισμένη με ηλεκτρικές συσκευές, 2 μεγάλα υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο και 1 WC. Ο χώρος του σαλονιού δίνει σε ωραία βεράντα και το μπρος κομμάτι του κήπου το οποίο είναι διαμορφωμένο με όμορφα φυτά. Τα υπνοδωμάτια οδηγούν στο πίσω τμήμα του κήπου. Η εσωτερική σκάλα δίνει πρόσβαση στο playroom το οποίο είναι 73τμ και διαμορφωμένο ως καθημερινό καθιστικό ή γραφείο, έχει επίσης 1 ακόμη υπνοδωμάτιο και 1 μπάνιο. Το επίπεδο αυτό έχει ανεξάρτητη είσοδο και μπορεί να χωριστεί και να λειτουργήσει ανεξάρτητα. Η μεζονέτα διαθέτει ακόμη δρύινα δάπεδα, αποθήκη, χώρο laundry, 2 θέσεις στάθμευσης (1 υπογείου και 1 ανοιχτή), αυτόνομη θέρμανση με φυσικό αέριο, κλιματισμό, πόρτα ασφαλείας, συναγερμό, κάμερες, αυτόματο πότισμα κλπ.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το μεσιτικό γραφείο μας ή επισκεφθείτε το site μας www.allaboutproperty.gr

Η μεσιτική αμοιβή προς το γραφείο μας, σε περίπτωση αγοραπωλησίας του συγκεκριμένου ακινήτου, ανέρχεται στο 2% (δύο τοις εκατό) επί της συνολικής πραγματικής αξίας της κύριας συμβάσεως και πλέον του νόμιμου Φ.Π.A (24%), η σε περίπτωση μίσθωσης η μεσιτική αμοιβή είναι ισόποση του μισθώματος και πλέον του νόμιμου Φ.Π.Α. (24%).
Κατά την επίδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής ταυτότητας, καθώς και το Α.Φ.Μ. του ενδιαφερομένου αγοραστή βάση του Νόμου 4072/11.4.2012.

Επικοινωνήστε μαζί μας για ραντεβού.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
S1203 - 08/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
200 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
2 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 695.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2003
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή