Δυάρι Διγενή, Νεάπολη 56728, Στρεμπενιώτη, Νεάπολη

ΝεάποληΔιγενή, Νεάπολη 56728
  • € 90.000
  • 3
  • 70
  • 1
  • R
  • Όχι
Περιγραφή
Στρεμπενιώτη πωλείται πλήρως ανακαινισμένο γωνιακό διαμέρισμα 70τμ, στον ημιώροφο πολύ περιποιημένης οικοδομής του 1974, που αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα και μπάνιο.

Ανακαίνιση εκ βάθρων το 2024, περιλαμβάνοντας την ηλεκτρολογική και υδραυλική εγκατάσταση, με πόρτα ασφαλείας, συνθετικά κουφώματα με διπλή υάλωση και σίτες, πατώματα από γρανιτοπλακάκι μιας μάζας, ατομική θέρμανση αερίου SIME, 2 κλιματιστικά inverter TOYOTOMI KENZO 12000 btu.

Η κουζίνα είναι κατασκευασμένη με γυαλιστερή μελαμίνη και με ποιοτικούς μηχανισμούς, έχει απορροφητήρα PYRAMIS και νεροχύτη SANITEC, το μπάνιο έχει έπιπλο της εταιρείας DROP και ντουζιέρα με στήλη υδρομασάζ. Επίσης, στο διαμέρισμα έχει σποτ οροφής σε όλα τα ταβάνια, σύστημα συναγερμού.

Γωνιακό και στην πρόσοψη της οικοδομής, είναι ηλιόλουστο και διαμπερές, με 2 μπαλκόνια με τέντες περιμετρικά, ακόμη και στα παράθυρα, στην περιζήτητη περιοχή του Στρεμπενιώτη, με σχολεία, γήπεδα ποδοσφαίρου και μπάσκετ, πισίνα, πάρκα, λαϊκή αγορά βιολογικών προϊόντων κλπ, με στάση λεωφορείου από και προς το κέντρο, ένα εξαιρετικό ακίνητο, κατάλληλο για ιδιοκατοίκηση, αλλά και για εκμετάλλευση.

Δείτε το βίντεο του διαμερίσματος με φυσική κίνηση για καλύτερη κατανόηση των χώρων.

Κωδικός ακινήτου 2950. Υπεύθυνος ακινήτου Αμανατιάδης Χριστόφορος 6944 563 887.

Για περισσότερες επιλογές αναζήτησης ακινήτων επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.city-house.gr

Follow and like us on facebook : City house Real Estate

Μεσιτικό γραφείο- Κοινόχρηστα οικοδομών
City House Real Estate
Aγίας Σοφίας 106 , Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310253654-5 , 6977696003 , 6944563887
cityhouse1@gmail.com

Το κτηματομεσιτικό γραφείο CITY HOUSE ιδρύθηκε το 1997, έχει έδρα στην Άνω Πόλη, στο κέντρο της πόλης και διαγράφει ως σήμερα μια ανοδική πορεία στο κλάδο της παροχής μεσιτικών υπηρεσιών και συνολικής διαχείρισης ακινήτων. Εμείς και οι συνεργάτες μας προσφέρουμε ποιοτικές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες στην αγοροπωλησία και στη διαχείριση ακινήτων.

Το κτηματομεσιτικό γραφείο CITY HOUSE ασχολείται με όλες τις κατηγορίες ακινήτων σε όλη την Θεσσαλονίκη και την Χαλκιδική, αλλά είναι το πλέον πιο ειδικό στη παραδοσιακή περιοχή της ΑΝΩ ΠΟΛΗΣ γνωρίζοντας όλους τους κανονισμούς, νόμους και πολεοδομικές διατάξεις που αφορούν την κατασκευή και την ανακατασκευή στην περιοχή.

Αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις κατοικιών με δικά μας υπεύθυνα συνεργεία και μελέτες για διακοσμήσεις εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

Μέσα στα πλαίσια της διαχείρισης ακινήτων , η εταιρία μας αναλαμβάνει την πλήρη διαχείριση (ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ) πολυκατοικιών (κατανομή κοινοχρήστων, συλλογή χρημάτων, καθαριότητα, τακτοποίηση εκκρεμοτήτων, με Δ.Ε.Η., Ε.Υ.Α.Θ. και θέρμανση).

Η οργάνωση και η μεθοδική εργασία, η συνεχής ενημέρωση, οι ολοκληρωμένες γνώσεις πάνω στα ακίνητα και ιδιαίτερα στα ακίνητα της περιοχής της ΑΝΩ ΠΟΛΗΣ, η σοβαρότητα και η εμπειρία μας αποτελούν εγγύηση για τους πελάτες μας.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
2950 - 18/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
70 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ημιώροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 90.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1974
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή