Ρετιρέ Νέα Πολιτεία, Κέντρο, Εύοσμος

ΕύοσμοςΝέα Πολιτεία
  • € 250.000
  • 4
  • 160
  • 2
  • 4
  • Ναι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 101014 - Εύοσμος Νέα Πολιτεία ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 4 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 160 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο και WC. Είναι κατασκευασμένο το 1998 και διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, κήπο, A/C, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 40 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 4500 μέτρα απόσταση από πόλη 500 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 17000 μέτρα - Τιμή: 250.000 €
Κωδικός ακινήτου: 101014 - Στην ήσυχη και καταπράσινη περιοχή του Εύοσμου, στη Νέα Πολιτεία, προσφέρεται προς πώληση ένα υπέροχο διαμέρισμα στον 4ο όροφο με επιφάνεια 160 τ.μ. Με τρία υπνοδωμάτια, άνετη σαλοκουζίνα, μπάνιο και WC, αυτό το διαμέρισμα προσφέρει άνετο και λειτουργικό χώρο διαβίωσης για εσάς και την οικογένειά σας.

Κατασκευασμένο το 1998, αυτό το διαμέρισμα διαθέτει ατομική θέρμανση με πετρέλαιο, εξασφαλίζοντας ζεστασιά και άνεση καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Απολαύστε την υπέροχη θέα στο ανοιχτό ορίζοντα από τα συνθετικά κουφώματα και τα μπαλκόνια σας, ενώ τα πατώματα από πλακάκι σας προσφέρουν μια αίσθηση ζεστασιάς και ζωντάνιας.

Η πόρτα θωρακισμένη προσφέρει ασφάλεια και η πρόσβαση για ΑΜΕΑ εξασφαλίζει ότι ο χώρος είναι προσβάσιμος για όλους. Επιπλέον, το ανελκυστήρας σας εξασφαλίζει την άνετη μετακίνησή σας στον χώρο σας, ενώ το πάρκινγκ και ο κήπος προσφέρουν επιπλέον άνετες παροχές.

Με διπλά τζάμια και ανοιχτωσιά, το διαμέρισμα είναι φωτεινό και ευάερο, ενώ τα A/C σας προσφέρουν δροσιά κατά τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες. Απολαύστε την καθημερινότητά σας στα μπαλκόνια συνολικής επιφάνειας 40 τ.μ., ενώ η απόσταση από τη θάλασσα είναι μόλις 4500 μέτρα και από την πόλη μόλις 500 μέτρα.

Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα αξιόλογο διαμέρισμα σε μια εξαιρετική περιοχή της πόλης. Η απόσταση από το αεροδρόμιο είναι μόλις 17000 μέτρα, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για κάποιον που ταξιδεύει συχνά.

Τιμή πώλησης: 250.000 €, μην χάσετε την ευκαιρία! Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κλείσετε το ραντεβού σας και να δείτε από κοντά αυτό το υπέροχο ακίνητο
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
101014 - 08/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
160 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 250.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1998
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή