Ρετιρέ Άγιος Γιώργιος - Τρώαδα, Κέντρο, Νεάπολη

ΝεάποληΆγιος Γιώργιος - Τρώαδα
  • € 105.000
  • 3
  • 95
  • 1
  • 3
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 08/04/2024
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 101058 - Νεάπολη Άγιος Γιώργιος - Τρώαδα ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 3 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 95 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1982 και διαθέτει θέρμανση θερμοσυσσωρευτής, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα συνθετικά, πόρτα θωρακισμένη, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 6 τ.μ. - Τιμή: 105.000 €
Κωδικός ακινήτου: 101058 - Σε μια από τις πιο όμορφες και ζωντανές περιοχές της Νεάπολης, το Άγιος Γιώργιος, βρίσκεται αυτό το υπέροχο διαμέρισμα που θα σας κλέψει την καρδιά. Με εκπληκτική θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, αυτό το καταπληκτικό διαμέρισμα στον 3ο όροφο σας προσφέρει άνετο και ποιοτικό χώρο διαβίωσης.

Με επιφάνεια 95 τ.μ., αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, ένα ευρύχωρο σαλόνι, μια λειτουργική κουζίνα και ένα μπάνιο που έχει πρόσφατα ανακαινιστεί. Η κατασκευή του ολοκληρώθηκε το 1982, αλλά το διαμέρισμα βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

Με θέρμανση θερμοσυσσωρευτής, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά και εξαιρετικά συνθετικά κουφώματα, αυτό το διαμέρισμα είναι άνετο, ζεστό και ιδανικό για να το απολαμβάνετε όλο το χρόνο. Το μπαλκόνι των 6 τ.μ. είναι ο τέλειος χώρος για να χαλαρώσετε.

Το κτίριο διαθέτει επίσης θωρακισμένη πόρτα για την ασφάλειά σας και βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία με εύκολη πρόσβαση σε μέσα μαζικής μεταφοράς και κοντινές υπηρεσίες. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το υπέροχο διαμέρισμα στην Νεάπολη με την τιμή των 105.000 €. Επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσετε μια ξενάγηση σήμερα
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
101058
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ
εμβαδό
95 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
3° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 105.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1982
θέρμανση
Αυτόνομη, σόμπα
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή