Ρετιρέ Καβείρων 16-26, 543 52, Θεσσαλονίκη, Άνω Τούμπα, Τούμπα

ΤούμπαΚαβείρων 16-26, 543 52, Θεσσαλονίκη
  • € 230.000
  • 4
  • 123
  • 2
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: S4-1007 - Θεσσαλονίκη Δήμος Άνω Τούμπα ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένο διαμέρισμα στον 3 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 123 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο και WC. Είναι κατασκευασμένο το 1975 και διαθέτει θέρμανση ατομική - φυσικό αέριο, θέα σε δάσος, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, αποθήκη , A/C, συναγερμό, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα - Τιμή: 230.000 €
Εξαιρετικό διαμέρισμα 123 τ.μ. ρετιρέ 3ου ορόφου, κατασκευής του 1984, σε πολύ ήσυχο σημείο μέσα στο πράσινο. Διαμπερές και πολύ φωτεινό.
Το διαμέρισμα είναι ριζικά ανακαινισμένο με τα καλύτερα υλικά της αγοράς. Έχει θερμοπρόσοψη κέλυφος περιμετρικά και μόνωση 7εκ στο ταβάνι, καθώς και καινούργια μόνωση στην ταράτσα.
Τα κουφώματα είναι συνθετικά διπλής υάλωσης νέας γενιάς.
Το πάτωμα είναι πλακάκι σε απομίμηση μαρμάρου. Η κουζίνα μπορεί να διαμορφωθεί σύμφωνα με τις ανάγκες του αγοραστή.
Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, πολύ μεγάλη σαλοκουζίνα, μπάνιο και WC. Όλα τα δωμάτια και η σαλοκουζίνα βγάζουν σε μπαλκόνι (3 μπαλκόνια). Τα δωμάτια έχουν ντουλάπες και το master bedroom έχει και βεστιάριο.
Διαθέτει καινούργια εγκατάσταση ατομικού αερίου καθώς και A/C. Επίσης έχει τοποθετηθεί ηλιακός θερμοσίφωνας καθώς και συναγερμός.
Η αναγραφόμενη διεύθυνση δεν είναι η πραγματική. Αν σας ενδιαφέρει το ακίνητο σημειώστε τον κωδικό του και επικοινωνήστε άμεσα στα τηλέφωνα που αναγράφονται ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Να μην ξεχνάτε τον κωδικό του ακινήτου για πιο γρήγορη εξυπηρέτηση. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας ή ΑΦΜ σύμφωνα με τον Ν 4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.
Η εταιρία μας λειτουργεί βάσει της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί μεσιτείας. Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο εντολέας.

Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
S4-1007 - 08/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
123 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 230.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1975
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή