Δυάρι Μιχαήλ Ψελλού 2, 546 55, Θεσσαλονίκη, Άγιος Νικόλαος, Χαριλάου

ΧαριλάουΜιχαήλ Ψελλού 2, 546 55, Θεσσαλονίκη
  • € 1.100/μήνα
    € 1.200(-8,3%)
  • 5
  • 160
  • 2
  • 3
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 28/05/2024
Περιγραφή


Κωδικός ακινήτου: 1-221 - Διαθέσιμο προς ενοικίαση είναι ένα πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο οροφοδιαμέρισμα σε μία από τις πιο αναζητούμενες περιοχές της Θεσσαλονίκης Δήμο Ντεπώ. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 3ο όροφο με ανελκυστήρα και συνολική επιφάνεια 160 τ.μ. καθαρών.

Το εσωτερικό του διαμερίσματος αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, ένα εκ των οποίων είναι master bedroom, ενιαία σαλοκουζίνα με τραπεζαρία, δύο κυρίως σαλόνια με ένα τζάκι και ένα μικρότερο καθιστικό, ένα κυρίως μπάνιο με δύο νιπτήρες και WC. Όλοι οι χώροι έχουν άμεση πρόσβαση σε ανεξάρτητη βεράντα, προσφέροντας άνεση και φωτεινότητα σε κάθε γωνιά.

Κατασκευασμένο το 1982 με ενεργειακή κλάση Β, το διαμέρισμα διαθέτει δύο πόρτες εισόδου, θέρμανση θερμοσυσσωρευτή, νυχτερινό ρεύμα, μαρμάρινα πατώματα και πόρτα ασφαλείας. Επιπλέον, διαθέτει μεγάλες εντοιχισμένες ντουλάπες, αποθηκευτικούς χώρους , σύστημα συναγερμού, κλιματισμό σε όλους τους χώρους, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, κουφώματα αλουμινίου συρόμενα με διπλά τζάμια και θυροτηλεόραση .

Η τοποθεσία του διαμερίσματος είναι εξαιρετική, με απόσταση 1000 μέτρα από τη θάλασσα, 4500 μέτρα από το κέντρο της πόλης και 7500 μέτρα από το αεροδρόμιο. Επιπλέον, βρίσκεται μόλις 150 μέτρα μακριά από τον μελλοντικό σταθμό του μετρό και πολύ κοντά σε στάση αστικής συγκοινωνίας.

Στην περιοχή υπάρχει και ιδιωτικό πάρκινγκ. 

Αυτό το διαμέρισμα αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν πολυτέλεια, άνεση σε εξαιρετική τοποθεσία στη Θεσσαλονίκη.

Η τιμή ενοικίασης ανέρχεται στα 1.100 € μηνιαίως.

| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
1-221
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
160 m²
δωμάτια
5 (2 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 2 μπάνια
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 1.100/μήνα
κοινόχρηστα
€ 45/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1982
θέρμανση
Αυτόνομη, σόμπα
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή