Δυάρι πρώτος όροφος, Καστέλλα, Καστέλλα - Πασαλιμάνι

Καστέλλα - Πασαλιμάνι
  • € 180.000
  • 3
  • 82
  • 1
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Προσφέρεται προς πώληση ένα εκπληκτικό διαμέρισμα στην περιοχή Πασαλιμάνι - Καστέλλα, με έκταση 82 τ.μ. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον πρώτο όροφο και διαθέτει μία ιδιωτική, κλειστή θέση στάθμευσης 10 τ.μ. με αυτόματη πόρτα, προσφέροντας άνετο χώρο για το αυτοκίνητό σας.

Το εσωτερικό του διαμερίσματος αποτελείται από δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια, μία μοντέρνα ημιανοιχτή κουζίνα με εντυπωσιακό πάσο προς το σαλόνι, ένα μπάνιο με φυσικό φωτισμό και μια γοητευτική σοφίτα. Επιπλέον, διαθέτει ευρύχωρα μπαλκόνια στην πρόσοψη και στο πίσω μέρος, που προσφέρουν μοναδική θέα και απολαυστικές στιγμές χαλάρωσης.

Η κατασκευή του διαμερίσματος ολοκληρώθηκε το 1987, ενώ διαθέτει πανέμορφα παλαιού τύπου αλουμινίου κουφώματα με διπλά τζάμια, ενώ τα δάπεδα του είναι επενδυμένα με πολυτελές μάρμαρο. Οι πρόσφατες ανακαινίσεις περιλαμβάνουν επίσης ηλεκτρικό θερμοσίφωνα, τέντες, νυχτερινό ρεύμα και θερμοσυσσωρευτές για την θέρμανση.

Με δυτικό προσανατολισμό και εξαιρετική διαρρύθμιση, το διαμέρισμα αποτελεί ιδανική επιλογή για εσάς που αναζητάτε ένα φωτεινό και άνετο κατάλυμα σε ήσυχη γειτονιά. Η κοντινή απόσταση από μέσα μαζικής μεταφοράς, σούπερ μάρκετ, καταστήματα, σχολεία και το Πανεπιστήμιο του Πειραιά προσφέρει άνετη πρόσβαση σε κάθε καθημερινή δραστηριότητα.

Συνοπτικά, αυτό το διαμέρισμα είναι μια απόλυτα γοητευτική επιλογή για κάποιον που αναζητά τον ιδανικό συνδυασμό μεταξύ ποιότητας διαβίωσης και επενδυτικής αξίας. Μην αφήνετε αυτή την ευκαιρία να σας διαφύγει!
https://marketplace.theprosperty.com/el/listings/8209
☎️ 210 6812500
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
17675 - 09/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
82 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 180.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1983
θέρμανση
Αυτόνομη, σόμπα
Ενεργειακή κατηγορία
Η
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή