Τριάρι δεύτερος όροφος, Κέντρο, Βέροια

Βέροια
  • € 209.000
  • 4
  • 150
  • 3+
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Πωλείται ένα εξαιρετικό διαμέρισμα 150 τ.μ. στην Βέροια με έτος κτήσης περίπου το έτος 2000. Βρίσκεται σε πολύ καλή περιοχή, είναι διαμπερές, έχει απεριόριστη θέα στην πόλη, και στον κάμπο της Ημαθίας. Διαθέτει τεράστια σαλονοκουζίνα (60 τ.μ.), με πολλούς αποθηκευτικούς χώρους και τζάκι. Μπροστά στο σαλόνι βρίσκεται το κυρίως μπαλκόνι (30τ.μ.) στο οποίο υπάρχει μπάρμπεκιου, (εδώ χαλαρώνοντας στην κούνια σας με το κρασί σας θα απολαμβάνετε την υπέροχη θέα με τους φίλους και την οικογένεια σας). Από την πλευρά της κουζίνας υπάρχει ξεχωριστό μπαλκόνι (πλεονέκτημα για την νοικοκυρά για να αποθηκεύει πράγματα). Το διαμέρισμα διαθέτει τρεις κρεβατοκάμαρες με μπαλκόνι, μπάνιο με ντουζιέρα, πρόσφατα ανακαινισμένο, και ξεχωριστό βοηθητικό WC. Επίσης διαθέτει ατομική θέρμανση και ηλιακό. Έχει ευρύχωρη κλειστή θέση στάθμευσης και επιπλέον αποθήκη 20 τ.μ. που διαθέτει δικό της WC.

Το γραφείο μας ασχολείται με :
Πωλήσεις ακινήτων - Ενοικιάσεις ακινήτων - Διαχείριση ακινήτων - Εκτιμήσεις ακινήτων - Ανακαινίσεις ακινήτων - Βεβαιώσεις περί μη αυθαιρεσίας ακινήτων - Εκδόσεις πιστοποιητικών ενεργειακής απόδοσης-Ηλεκτρονικές ταυτότητες ακινήτων. Επίσης αναλαμβάνουμε την έκδοση του στεγαστικού ή επισκευαστικού σας δανείου με τους ευνοϊκότερους όρους της αγοράς. 

Για περισσότερα ακίνητα επισκεφτείτε το site: https://oikiakaidiaxeirisi.gr ή επικοινωνήστε στο 2331060233 τις εργάσιμες μέρες και ώρες.

Η μεσιτική αμοιβή για τις μισθώσεις είναι ένα μίσθωμα+ ΦΠΑ ενώ για τις πωλήσεις είναι το 2% της αξίας πώλησης του ακινήτου.
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του Α.Φ.Μ. σας.
Στις υποδείξεις ακινήτων υπάρχει επιβάρυνση 10 ευρώ πλέον ΦΠΑ με διάρκεια 6 μηνών. Με την ολοκλήρωση του συμβολαίου το ποσό αφαιρείται από τη μεσιτική αμοιβή.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
010010041 - 15/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
150 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 209.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1997
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή