Δυάρι ισόγειο, Ελευθερίας, Παλαιό Ψυχικό

Παλαιό Ψυχικό
  • € 670.000
  • 3
  • 152
  • 3
  • T
  • Ναι
Περιγραφή
Ισόγειο διαμέρισμα 152 τ.μ σε συγκρότημα διαμερισμάτων σε έναν από τους πιο αριστοκρατικούς δρόμους του Ψυχικού. Κατασκευασμένο το 1977, αποτελείται από ένα μεγάλο σαλόνι με τζάκι και ένα μεγάλο δωμάτιο δίπλα του που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τραπεζαρία ή χώρος γραφείου, 2 κύρια υπνοδωμάτια, 2 κύρια μπάνια και ένα W.C επισκεπτών με ντους, μια ανεξάρτητη κουζίνα καθώς κι ένα δωμάτιο υπηρεσίας.
Εξωτερικά υπάρχει μια ωραία βεράντα με μικρό κήπο που οδηγεί σε ένα τεράστιο κοινόχρηστο κήπο για τους ιδιοκτήτες του συγκροτήματος.
Το διαμέρισμα χρήζει ανακαίνισης ενώ υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργηθεί ένα τρίτο υπνοδωμάτιο με κάποιες αλλαγές στη διαρρύθμιση. Πρόκειται για μια καλή επενδυτική ευκαιρία και ιδανική για μικρές οικογένειες, όπου τα παιδιά μπορούν να παίξουν με ασφάλεια στον εκπληκτικό ιδιωτικό κήπο του συγκροτήματος.
Διαθέτει υπόγεια αποθήκη και υπαίθριο χώρο στάθμευσης για ένα αυτοκίνητο.
*Το ενεργειακό πιστοποιητικό είναι υπό έκδοση.

Το Παλαιό Ψυχικό είναι ένα από τα πιο όμορφα προάστια της Αθήνας, μόλις 5χλμ. από το κέντρο της πόλης. Σχεδιάστηκε σύμφωνα με το αγγλικό πρότυπο του Garden City, ως αμιγώς οικιστική περιοχή, στις αρχές του 20ού αιώνα. Εδώ, υπάρχουν πολλές μονοκατοικίες υψηλών προδιαγραφών και πολλά αξιόλογα παραδείγματα μοντέρνας ελληνικής αστικής αρχιτεκτονικής. Στην Κοινότητα του Π.Ψυχικού, υπάρχουν πολλές πρεσβείες, προξενεία καθώς και μερικά από τα καλύτερα ιδιωτικά σχολεία. Με τις κατάλληλες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και άλλες παρεμβάσεις, το Π.Ψυχικό κατάφερε να διατηρήσει χαμηλά την ατμοσφαιρική ρύπανση και να διατηρήσει το μοναδικό του χαρακτήρα και αίγλη. Τέλος, η διαχρονική ποιότητα, η μεγάλη ζήτηση αλλά και η εξαιρετικά εύκολη πρόσβαση στη Λ.Κηφισίας και Μεσογείων, την Αττική Οδό και το Αεροδρόμιο, καθιστούν την περιοχή κορυφαία επενδυτική επιλογή.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02T6C3 - 30/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
152 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 670.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1977
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή