Duplex, άριστη κατάσταση, 186 τμ, Σταυρός, Αγία Παρασκευή

Αγία Παρασκευή
  • € 650.000
  • 5+
  • 186
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Μεζονέτα 1ου και 2ου ορόφου, 186τ.μ., στην περιοχή Κολλέγιο της Αγίας Παρασκευής που κατασκευάστηκε το 2000 και ανακαινίστηκε το 2021.
Στον πρώτο όροφο βρίσκονται 3 υπνοδωμάτια, εκ των οποίων 1 master, 2 μπάνια και μία πολύ ευρύχωρη walk-in ντουλάπα. Στον δεύτερο όροφο βρίσκεται το ευρύχωρο σαλόνι με την τραπεζαρία, η κουζίνα σε ξεχωριστό χώρο με δικό της μεγάλο μπαλκόνι, ένας χώρος που εύκολα μπορεί να μετατραπεί σε τέταρτο υπνοδωμάτιο καθώς κι ένα WC επισκεπτών. Τα δάπεδα όλων των δωματίων είναι από άριστα διατηρημένο παρκέ, ενώ τα πατώματα της κουζίνας και των μπάνιων είναι στρωμένα με μοντέρνα πλακάκια. Συνολικά, η όμορφη μεζονέτα διαθέτει 6 μπαλκόνια, εκ των οποίων αυτά του σαλονιού και του master υπνοδωματίου με νοτιοανατολικό προσανατολισμό. Οι δύο όροφοι συνδέονται με μία όμορφη σκάλα από παρκέ. Επίσης, η κατοικία διαθέτει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες καθώς και τέντες. Στην μεζονέτα αντιστοιχούν τέλος 2 θέσεις parking σε υπόγειο γκαράζ και μία αποθήκη.
Tο τριώροφο κτίριο στο οποίο βρίσκεται η μεζονέτα αποτελείται από δύο κατοικίες, την μεζονέτα 1ου-2ου καθώς και ένα οροφοδιαμέρισμα στον τρίτο όροφο. Οι ιδιοκτήτες των δύο κατοικιών προσφέρουν επιπλέον τη δυνατότητα πώλησης ολόκληρου του κτιρίου. Η έκταση του οικοπέδου είναι 450τ.μ.
*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Η Αγία Παρασκευή απέχει μόλις 20' με το αυτοκίνητο από το κέντρο της Αθήνας, 25-30' οδήγησης προς την Ανατολική και NA Αθηναϊκή Ριβιέρα και μόλις 20' από την Πεντέλη και βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία ανάμεσα στα πολυσύχναστα προάστια του Χολαργού και του Χαλανδρίου.
Η γειτονιά είναι ιδανική, ήσυχη και ασφαλής περιοχή για οικογένειες με αγορά, σχολεία, παιδικούς σταθμούς και εστιατόρια. Τα σπίτια με κεραμοσκεπές μαζί με μοντέρνες οικοδομές και μονοκατοικίες δίνουν μία άλλη αίσθηση ομορφιάς, οι δρόμοι είναι φαρδιοί και όμορφοι.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η Αγία Παρασκευή είναι ένα ήσυχο αστικό προάστιο με πολύ καλή ποιότητα ζωής. Είναι ιδανικό για οικογένειες καθώς διαθέτει πολλά πάρκα και παιδικές χαρές και βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από πολλά διεθνή σχολεία οπως το Deree/Pierce College και το Franco-Hellenique Lycee. Δύο δημοφιλή κέντρα δραστηριοτήτων είναι οι κύριες πλατείες (πλατεία Αγίας Παρασκευής και η πλατεία Αγίου Ιωάννου), γύρω από τις οποίες συγκεντρώνονται διάφορες εμπορικές δραστηριότητες καθώς και καφετέριες, κομψά εστιατόρια, μπουτίκ και τράπεζες.
Προσβασιμότητα: Βρίσκεται πολύ κοντά στην Αττική Οδό και εξυπηρετείται από 3 σταθμούς ΜΕΤΡΟ και 2 σταθμούς Προαστιακού. Αρκετά λεωφορεία εξυπηρετούν προορισμούς σε γειτονικά προάστια καθώς και στο κέντρο της Αθήνας. Το αεροδρόμιο απέχει μόλις 20' οδικώς και η Εθνική Οδός απέχει 12' με το αυτοκίνητο.
Επενδυτική Δυναμική: Η ιδανική επιλογή για εξαιρετική διαβίωση κοντά στο κέντρο της πόλης σε μια πολυτελή αστική περιοχή, με καλή απόδοση της επένδυσης και διαβίωση σε ένα πράσινο περιβάλλον.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02U8P4 - 08/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
186 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 650.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2000
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Virtual tour
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή