Δυάρι Αγία Σολομονή, Νέα Παραλία, Ανάληψη - Μπότσαρη - Νέα Παραλία

Ανάληψη - Μπότσαρη - Νέα ΠαραλίαΑγία Σολομονή
  • € 650/μήνα
    € 700(-7,1%)
  • 3
  • 70
  • 1
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-381 - Φάληρο Αγία Τριάδα ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα επιπλωμένο διαμέρισμα στον 3 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 70 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1985 με ενεργειακή κλάση Β και ανακαινίστηκε το 2021. Διαθέτει θέρμανση ατομική - φυσικό αέριο, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα Laminate, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, σκαλιά εισόδου, δορυφορική κεραία, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 15 τ.μ. - Τιμή: 650 €
ΦΑΛΗΡΟ ( Βασιλίσσης Όλγας) ενοικιάζεται καταπληκτικό διαμέρισμα 70τ.μ. , πλήρως ανακαινισμένο και επιπλωμένο, 3ου ορόφου με ασανσέρ, διαμπερές, προσόψεως, ευάερο, ευήλιο, σε άριστη κατάσταση. Το υπέροχο αυτό ακίνητο βρίσκεται πλησίον της οδού Βασιλίσσης Όλγας και του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος, σε ήσυχη γειτονιά, δίπλα σε στάσεις αστικώς λεωφορείων με δρομολόγια προς όλες τις κατευθύνσεις της πόλης. Απέχει δεκαπέντε μόλις λεπτά από τα πανεπιστήμια της πόλης και είναι ιδανικό για φοιτητές. Κατά την είσοδο στο διαμέρισμα συναντούμε το ευρύχωρο χωλ, δεξιά του οποίου βλέπουμε το χωριστό και μεγάλο σαλόνι. Έπειτα βλέπουμε τα δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια, αριστερά των οποίων υπάρχει το άνετο μπάνιο και η μεγάλη μοντέρνα κουζίνα του διαμερίσματος. Έχει γίνει ολική και πλήρη ανακαίνιση τον Μάιο του 2021, είναι πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές, διαθέτει ατομική θέρμανση φυσικού αερίου,3 κλιματιστικά inverter, τέντες, θωρακισμένη πόρτα, καινούργια ενεργειακά κουφώματα pvc και laminate στα πατώματα. Ιδανικό και για οικογένεια.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας και το Α.Φ.Μ. σας (σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α). Παρακαλούμε για ραντεβού υπόδειξης επικοινωνήστε μαζί μας. Η επιτόπια υπόδειξη του ακινήτου επιβαρύνεται με 10€ πλέον ΦΠΑ 24%. Με την ολοκλήρωση της πράξης το παραπάνω ποσόν αφαιρείται από την Μεσιτική αμοιβή. Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Θεσσαλονίκης - Ομοσπονδία Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Ελλάδος.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-381 - 10/05/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
70 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 650/μήνα
κοινόχρηστα
€ 25/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1985
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή