Γκαρσονιέρα Eurobank Αθήνα Μιχαλακοπούλου, Πύργος Αθηνών, Αμπελόκηποι - Πεντάγωνο

Αμπελόκηποι - ΠεντάγωνοEurobank Αθήνα Μιχαλακοπούλου
  • € 68.000
  • 1
  • 39
  • 1
  • R
  • Ναι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-274 - Ιλίσια Κάτω Ιλίσια ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα ημιώροφος συνολικής επιφάνειας 39 τ.μ. σε οικόπεδο 600 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1968 με ενεργειακή κλάση Δ και διαθέτει θέρμανση κεντρική - πετρέλαιο, θέα σε αστικό τοπίο, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, ανελκυστήρα, νυχτερινό ρεύμα απόσταση από θάλασσα 8500 μέτρα απόσταση από πόλη 1000 μέτρα απόσταση από χωριό 8000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 30000 μέτρα απόσταση από μετρό 1000 μέτρα - Τιμή: 68.000 €
Πωλείται στο κέντρο της Αθήνας στην Μιχαλακοπούλου σε ημιόροφο ένα όμορφο διαμέρισμα 39τμ προσόψεως , με ενιαίο χώρο , πρώην σχεδιαστήριο, που έχει σε καταπληκτική ποιότητα και κατάσταση 2 γραφεία και βιβλιοθήκη με ντέξιον λευκά τα οποία προτίθεται ο ιδιοκτήτης να αφήσει στον νέο αγοραστή. Η κουζίνα είναι στο βάθος και ανοιχτή στο χώρο, διαθέτει ακριβώς δίπλα στην κουζίνα ένα μικρό μπάνιο. 
Ο ανοιχτός χώρος και η θέα στο δρόμο προς Μιχαλακοπούλου από το μεγάλο άνοιγμα στο παράθυρο, δημιουργούν μία δυνατότητα για πολύ όμορφη αξιοποίηση από τον νέο ιδιοκτήτη. Το διαμέρισμα αυτό είναι χαμηλοτάβανο, περίπου στα 2,2 μ σε ύψος και από την είσοδο για να μπει κανείς περνάει από ένα μικρό διάδρομο με ένα σκαλί κάνοντας ορθή γωνία προς τα δεξιά. Τότε βρίσκεται στον ενιαίο πολύ λειτουργικό χώρο. 
Αυτό έχει πολλαπλές δυνατότητες. Είτε να φρεσκαριστεί και να μισθωθεί για γραφείο, είτε να εξοπλιστεί και να διατεθεί για AIRBNB  με πολύ καλά στοιχεία με βάση την αγορά της περιοχής ως προς την πληρότητα ανά έτος , είτε να δοθεί για κατοικία σε φοιτητές ή άλλους έλληνες και ξένους. Τα κοινόχρηστα είναι ελάχιστα ούτε 3 ευρώ / μήνα !  
Δίπλα σε όλα τα ΜΜΜ με τα πόδια και σε όλες τις υπηρεσίες. Μπορεί να κάνει χρήση κανείς και ένα ιδιωτικό πάρκιν ώστε να μην ασχολείται με το θέμα της στάθμευσης που είναι πολύ σημαντικό στην Αθήνα.  Μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς το metro Αμπελοκήπων στα 600 μέτρα . 
Η εταιρία μας μπορεί να προσφέρει περισσότερες υπηρεσίες στους πελάτες της με προτάσεις για κάθε ανάγκη (συμβολαιογράφους, δικηγόρους, μηχανικούς , αρχιτέκτονες, κατασκευαστές κλπ) 
Επισκεφτείτε την κεντρική μας σελίδα www.paparounisgroup.gr 
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-274 - 08/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
39 m²
δωμάτια
1 υπνοδωμάτιο, 1 μπάνιο
όροφος
Ημιώροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 68.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1968
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή