Γκαρσονιέρα νέο, πρώτος όροφος, Κέντρο, Πάτρα

Πάτρα
  • € 115.000
  • 2
  • 39
  • 1
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
Πωλείται πολυτελές δυάρι στην Περιοχή Σολωμού στο κέντρο της Πάτρας, στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας.

Ανακαλύψτε την απόλυτη πολυτέλεια και την άνεση σε αυτό το δυάρι που προσφέρει έναν σύγχρονο τρόπο ζωής. Βρίσκεται στην περιζήτητη περιοχή του κέντρου της Πάτρας, προσφέροντας εξαιρετική πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις και υπηρεσίες που προσφέρει η πόλη.

To δυάρι βρίσκεται στον 1ο όροφο ενός κτιρίου προσόψεως και επιφανείας 39 τ.μ. και διαθέτει άπλετη θέα και φως. Διαθέτει έναν ενιαίο χώρο σαλονιού και κουζίνας, ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο, προσφέροντας έτσι μια άνετη και λειτουργική διαμονή για τους κατοίκους του.

Οι πρόσφατες κατασκευαστικές τεχνολογίες και οι ποιοτικές υλικές επιλογές καθιστούν αυτό το διαμέρισμα ιδιαίτερα ελκυστικό. Διαθέτει αυτονομία στην ψύξη και θέρμανση με κλιματιστικό ηλεκτρικού ρεύματος, ενεργειακά θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα αλουμινίου 4ης γενιάς με διπλά τζάμια και ηλεκτρικά ρολά , πόρτα ασφαλείας, θυροτηλεόραση και εσωτερική καλωδίωση δικτύου Internet σε όλα τα δωμάτια.

Οι επιπλέον προνομιακές παροχές περιλαμβάνουν γρανιτοπλακάκια μεγάλης επιφάνειας στα δάπεδα και στο μπάνιο , εξωτερική θερμοπρόσοψη τοιχοποιίας 10 εκατοστών (MAPEI).

Μην χάσετε αυτήν την εξαιρετική ευκαιρία να κατοικήσετε σε ένα από τα πιο πολυτελή και λειτουργικά διαμερίσματα της περιοχής. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κλείσετε μια ξενάγηση ή για περισσότερες πληροφορίες.
https://marketplace.theprosperty.com/el/listings/8213
☎️ 210 6812500
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
17717 - 09/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
39 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 115.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή