Ρετιρέ άριστη κατάσταση, 89 τμ, Πολύχρονο, Παλλήνη

Παλλήνη
  • € 215.000
  • 3
  • 89
  • 1
  • 1
Περιγραφή
Εξαιρετικό διαμέρισμα 89 τ.μ. διατίθεται (από 1/9/2024) στο Πολύχρονο Χαλκιδικής, πάνω στην Αγορά, 230 m από τη θάλασσα.

Πρόκειται για ένα ακίνητο αναφοράς!

Βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία, πάνω στον κεντρικό δρόμο της Αγοράς, δίπλα στα σούπερ μάρκετ, στο φαρμακείο, σε καφέ, μέρη εστίασης και φούρνους, με θέα στη θάλασσα και με ιδιαίτερη αίσθηση ανοιχτωσιάς. Η θάλασσα απέχει μόνο 230 m. (4 λεπτά περπάτημα).

Πρόκειται για το πιο προνομιακό διαμέρισμα ενός γωνιακού κτιρίου ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής, διακοσμημένου με πέτρα.

Το διαμέρισμα (65 τ.μ.) βρίσκεται στον 1ο όροφο (ψηλός 1ος) χωρίς άλλο διαμέρισμα από επάνω. Είναι διαμπερές (μπρος πίσω βεράντες) και ευήλιο. Στο υπόγειο του κτιρίου διαθέτει έναν ιδιωτικό χώρο 24 τ.μ. για χρήση πάρκιν ή αποθήκης.

Η βεράντα είναι εξαιρετικής αισθητικής, με ωραίο προσανατολισμό (Αγορά και θάλασσα), με διαρκή αίσθηση δροσιάς, με όλες τις ανέσεις σκίασης και προστασίας από βροχή (τέντες σκίασης και κουρτίνες PVC). Διαθέτει επίσης και μηχανισμό ανύψωσης φορτίου (γερανάκι).

Πολύ σημαντική, αλλά και αναγκαία λόγω πόστου, είναι και η ύπαρξη 2 ευρύχωρων κλειστών θέσεων στάθμευσης (για 2 μεγάλα SUV) σε υπόγειο γκαράζ του κτιρίου. Η είσοδος έξοδος δεν περιορίζεται ποτέ, λόγω π.χ. κάποιας μπάρας μετατροπής δρόμου σε πεζόδρομο.

Η σαλοκουζίνα του διαμερίσματος είναι αρκετά ευρύχωρη, προσφέροντας επαρκείς χώρους. Η οροφή κοσμείται από γύψινα προφίλ με προβολάκια φωτισμού led ρυθμιζόμενα από dimmer.

Το φωτεινό σαλόνι φιλοξενεί έναν τριθέσιο καναπέ, με coffee table, απέναντι από το τζάκι και το έπιπλο TV, με μπαλκονόπορτα που οδηγεί στην υπέροχη βεράντα.

Η κουζίνα είναι πολύ φωτεινή και αρκετά ευρύχωρη, ικανή να φιλοξενήσει ένα μεγάλο τραπέζι, συνοδευόμενο από άλλα μικροέπιπλα. Τα ντουλάπια κουζίνας, ανακαινισμένα το 2023, είναι δρύινα ημι-μασίφ θαλασσί χρώματος, ενώ ο πάγκος διαθέτει γρανιτένιο νεροχύτη Carron με την αντίστοιχη μπαταρία Carron, φωτισμό led, με δυνατότητα εντοιχισμού ενός πλυντηρίου πιάτων 45 cm. Ο ψυγειοκαταψύκτης Liebherr χρώματος kiwi green συμπληρώνει το χώρο της κουζίνας.

Τα δύο υπνοδωμάτια διαθέτουν το καθένα μπαλκονόπορτα με έξοδο σε βεράντα, κλιματισμό, ψηλές εντοιχιζόμενες τετράφυλλες ντουλάπες υπεραρκετής χωρητικότητας, καθώς και δυνατότητα για τοποθέτηση TV.

Το μπάνιο, ημιανακαινισμένο το 2023, διαθέτει παράθυρο, μπανιέρα και πλυντήριο ρούχων 45 cm, ενώ από επάνω υπάρχει ένα πατάρι ως αποθηκευτικός χώρος.

Το διαμέρισμα διαθέτει ατομικό λέβητα πετρελαίου με ατομική δεξαμενή πετρελαίου (στο υπόγειο) και πλήρη εγκατάσταση καλοριφέρ, 3 κλιματιστικά, ολοκαίνουριο (2023) χάλκινο ηλιακό θερμοσίφωνα Sonne τριπλής ενέργειας, θωρακισμένη πόρτα εισόδου, σίτες σε όλες τις μπαλκονόπορτες και παράθυρα.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6469375 - 03/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ
εμβαδό
89 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 215.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2008
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης