Ξενοδοχείο προς Πώληση

Μπιζάνιο
  • € 1.248.000
  • 1.253
  • 3+
Περιγραφή

Πωλείται ξενοδοχειακή μονάδα σε κοντινή απόσταση από το Πανεπιστήμιο των Ιωάννινων αποτελούμενο από 4 κτίρια με συνολικά τετραγωνικά 1.253 σε οικόπεδο 2.451 τ.μ. με πισίνα στο κέντρο των 3 κτιρίων.

Το ξενοδοχείο είναι δυναμικότητας 16 δωματίων και 46 κλινών, τα οποία δωμάτια βρίσκονται στα 3 κτίρια. Στο 4ο κτίριο το οποίο κατασκευάστηκε το 2018 είναι το εστιατόριο-μπαρ μαζί με την αίθουσα μασάζ.

Το οικόπεδο προσφέρει επιπλέον δόμηση 400 τ.μ. και υπάρχει ακριβώς δίπλα ένα ξεχωριστό οικόπεδο 700 τ.μ. προς πώληση, το οποίο μπορεί να αποκτηθεί σε πολύ καλή τιμή για την επέκταση της ξενοδοχειακής μονάδας.

Είναι ένα ξενοδοχείο που προσφέρει διαμερίσματα και σουίτες με μοντέρνα διακόσμηση, περίπου 40 τ.μ. το καθένα, εξασφαλίζοντας όλες τις ανέσεις για τις ανάγκες των επισκεπτών.

Το κατάλυμα λειτουργεί 365 ημέρες το χρόνο και παρουσιάζει συνεχή αύξηση του τζίρου τα τελευταία χρόνια, καθώς είναι σε θέση να προβλέπει και να διαχειρίζεται τις κρατήσεις του τουλάχιστον 4 έως 6 μήνες εκ των προτέρων. Η συνεργασία με τεχνικές εταιρίες και η προσέλκυση πελατών που επισκέπτονται το πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και το πανεπιστημιακό νοσοκομείο συμβάλλουν σημαντικά στη συνεχή ανάπτυξη του καταλύματος.

Το ξενοδοχείο απέχει μόλις 9χλμ. από το κέντρο των Ιωαννίνων και 12χλμ. από το Αεροδρόμιο Ιωαννίνων και παρέχει εύκολη πρόσβαση στην Εγνατία και Ιόνια Οδό.

Αυτό το ξενοδοχειακό συγκρότημα αποτελεί μια ιδανική επενδυτική ευκαιρία για όσους επιθυμούν να επενδύσουν σε μια ήδη κερδοφόρα και λειτουργική ξενοδοχειακή μονάδα. Η δυνατότητα επέκτασης μέσω της κατασκευής επιπλέον κτιρίων δημιουργεί προοπτικές για μεγαλύτερη δυναμικότητα κλινών και αύξηση των εσόδων. Αυτή η μοναδική ευκαιρία συνδυάζει τη σταθερή απόδοση με προοπτικές ανάπτυξης στον τομέα του τουρισμού.

Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
A2702 - 02/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
1.253 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Έξοδα
τιμή
€ 1.248.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2001
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή