Οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

ΦοινίκαςΠλακιάς
  • € 180.000
  • 2.030
Περιγραφή
Επενδυτική ευκαιρία στην περιοχή του Πλακιά. Πρόκειται για οικόπεδο 2030 τ.μ., το οποίο βρίσκεται λιγότερο από 700 μέτρα από την παραλία του Πλακιά. Δεν είναι όμως μόνο αυτό τo χαρακτηριστικό που το μετατρέπει σε επενδυτική ευκαιρία. Η πραγματική ευκαιρία είναι οτι υπάρχουν έτοιμες άδειες δόμησης σε ισχύ, οι οποίες έχουν εκδοθεί πριν από ένα έτος. Οι άδειες αφορούν σε τρεις αυτόνομες μεζονέτες, περί τα 73 τ.μ. η κάθε μία.

Είναι αυτονόητο πως οι άδειες γλιτώνουν χρόνο και χρήμα στον πιθανό επενδυτή, ο οποίος το μόνο που έχει να κάνει, σε αυτή την περίπτωση, είναι η αγορά του οικοπέδου και η συγκέντρωση του κεφαλαίου για την ολοκλήρωση των εργασιών, αποφεύγοντας τον κυκεώνα της γραφειοκρατίας και την αβεβαιότητα της δυνατότητας δόμησης. Όλες οι μελέτες που έχουν γίνει (και εγκριθεί), θα τεθούν στη διάθεση του αγοραστή-επενδυτή για να τις διαχειριστεί όπως επιθυμεί. Προφανώς, αν έχει κάποιες ενστάσεις και θέλει να κάνει μετατροπές, δεν θα χρειαστεί να περάσει τη γραφειοκρατία της εξαρχής έκδοσης αδείας, καθώς μπορεί να κάνει τροποποιήσεις.

Ο συνδυασμός της τοποθεσίας, της ζητούμενης τιμής αγοράς, των αδειών αλλά και του γεγονότος οτι το ακίνητο είναι έτοιμο προς μεταβίβαση, μας επιτρέπουν να θεωρήσουμε πως πρόκειται για ένα από τα πιο αξιόλογα επενδυτικά ακίνητα μικρής κλίμακας στην περιοχή. Στην περίπτωση που κάποιος δεν έχει τη διάθεση και την οικονομική δυνατότητα να επενδύσει στην δημιουργία τριών κατοικιών, μπορει να προβεί στη μεμονωμένη αγορά της άδειας για μεζονέτα, αγοράζοντας ποσοστό 33% επί του οικοπέδου (εξ αδιαιρέτου). Αυτή τη στιγμή, το ακίνητο είναι κατάφυτο με ελιές και οπωροφόρα δέντρα.

Υπεύθυνος για την ανάθεση είναι ο Κωνσταντίνος Μουλλός αδειούχος μεσίτης με αριθμό Γ.Ε.ΜΗ: 349607

Παρά το γεγονός οτι η Aspis Real Estate Ρεθύμνου παίρνει όσο το δυνατόν περισσότερα μέτρα για να διασφαλίσει οτι τα στοιχεία που αναγράφονται στις δημοσιευμένες αγγελίες είναι αληθή αυτά είναι κατά δήλωση των πωλητών και ως εκ τούτου δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για την ορθότητα των πληροφοριών. Σε κάθε περίπτωση δίνουμε ισχυρή σύσταση για έλεγχο των πληροφοριών από εξειδικευμένους επαγγελματίες πριν την καταβολή οποιουδήποτε χρηματικού ποσού.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6470071 - 09/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
2.030 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός νότος
Έξοδα
τιμή
€ 180.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή