Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Βάρη - Βάρκιζα
  • € 3.500.000
  • 3
  • 439
Περιγραφή
Δύο διαμερίσματα πρώτου ορόφου, 106τμ και 165τμ έκαστο και Μεζονέτα 168τμ δευτέρου ορόφου, με απίστευτη θέα Θάλασσα, σε προνομιακό κτίριο στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας, στη Βάρκιζα. Αυτό το εξαιρετικό κτήριο προσφέρει ένα μοναδικό σκηνικό με εκπληκτική θέα στον Σαρωνικό και τη φημισμένη οργανωμένη παραλία της Βάρκιζας.

Το ακίνητο επεκτείνεται σε 439τμ, με ιδιωτικό ευρύχωρο αίθριο ιδανικό για χαλάρωση και απόλαυση της εκπληκτικής θέας. Είτε επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε αυτό το ακίνητο για επαγγελματικούς επενδυτικούς σκοπούς είτε ως οικιστικό, η ευελιξία που προσφέρει ανοίγει ατελείωτες δυνατότητες προσαρμογής και χρήσης. Η ομορφιά και οι δυνατότητες αυτού του ακινήτου με την εκπληκτική θέα στη θάλασσα και η κεντρική τοποθεσία στη Βάρκιζα, δημιουργούν μια πραγματικά εξαιρετική ευκαιρία διαβίωσης ή και επένδυσης. Οι δυνατότητες αυτής της ιδιοκτησίας προσφέρει πολλες επιλογές.

Η απαράμιλλη στρατηγική τοποθεσία, που βρίσκεται στη βασική λεωφόρο της Βάρκιζας, προσφέρει εξαιρετική ορατότητα και εύκολη πρόσβαση. Επιπλέον, η γειτνίαση με την οργανωμένη παραλία, καθώς και πολλές άλλες όμορφες παραλίες τριγύρω, την καθιστούν ιδανική τοποθεσία για την προσέλκυση πελατών, προσφέροντας ένα τέλειο σκηνικό για το εμπορικό σας εγχείρημα. Τράπεζες, σούπερ μάρκετ, αρτοποιεία, παραθαλάσσια εστιατόρια και μπαρ βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής.

Η εγγύτητα στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας (20 χλμ.), ολοκληρώνει την ιδέα μιας τέλειας τοποθεσίας.

Μην χάσετε την πιο ελκυστική ευκαιρία που υπάρχει!
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
3422551 - 09/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
439 m²
δωμάτια
3 δωμάτια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 3.500.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2008
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή