Διαμέρισμα Τριανδρία, Τριανδρία, Τριανδρία - Δόξα

Τριανδρία - ΔόξαΤριανδρία
  • € 550.000
  • 5+
  • 258
  • 3
  • 2
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 22/05/2024
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 164-37416 - Θεσσαλονίκη Δήμος Τριανδρία ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 2 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 258 τ.μ. . Αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 3 μπάνια . Είναι κατασκευασμένο το 2002 με ενεργειακή κλάση Β και διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, απεριόριστη θέα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από μάρμαρο και ξύλο, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη 24 τ.μ., τζάκι, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, BBQ, Roof Garden, θυροτηλεόραση, ανοιχτωσιά - Τιμή: 550.000 €
Ο κωδικός αυτού του καταπληκτικού ακινήτου είναι 164-37416 και βρίσκεται στον Δήμο Τριανδρία στη Θεσσαλονίκη. Το διαμέρισμα,  βρίσκεται στον 2ο όροφο και έχει συνολική επιφάνεια 258 τ.μ. Αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, μια ευρύχωρη σαλοκουζίνα και 3 μπάνια, προσφέροντας άνεση και πολυτέλεια για όλη την οικογένεια.

Κατασκευασμένο το 2002 με ενεργειακή κλάση Β, το διαμέρισμα διαθέτει ατομική θέρμανση με πετρέλαιο, εξασφαλίζοντας ζεστασιά και άνεση καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Η απεριόριστη θέα από τα παράθυρα του διαμερίσματος, καθώς και τα συνθετικά κουφώματα, τα πατώματα από μάρμαρο και ξύλο και η θωρακισμένη πόρτα, αποτελούν μόνο μερικές από τις πολυάριθμες παροχές που προσφέρει.

Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης εντοιχισμένες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση για ΑΜΕΑ και διαθέτει και πάρκινγκ για την άνετη στάθμευση του αυτοκινήτου σας. Μια αποθήκη 24 τ.μ. είναι επίσης διαθέσιμη για να αποθηκεύσετε τα προσωπικά σας αντικείμενα.

Το διαμέρισμα είναι εξοπλισμένο με τζάκι, κλιματισμό, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες και διπλά τζάμια. Το Roof Garden προσφέρει μια υπέροχη θέα και είναι ιδανικό για χαλάρωση και διασκέδαση με την οικογένεια και τους φίλους σας.

Τέλος, το διαμέρισμα διαθέτει θυροτηλεόραση και ανοιχτωσιά, προσφέροντας ασφάλεια και ιδιωτικότητα στους κατοίκους του. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το υπέροχο διαμέρισμα στην Θεσσαλονίκη. Η τιμή πώλησης είναι 550.000 €. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κλείσετε μια ξενάγηση και να γνωρίσετε από κοντά αυτό το εκπληκτικό ακίνητο.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
164-37416
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
258 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 550.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2002
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή