Ρετιρέ Τυρολόης 75, 543 51, Θεσσαλονίκη, Άνω Τούμπα, Τούμπα

ΤούμπαΤυρολόης 75, 543 51, Θεσσαλονίκη
  • € 200.000
    € 220.000(-9,1%)
  • 3
  • 85
  • 1
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή

Κωδικός Ακινήτου 1003-10028

Πωλείται ένα όμορφο γωνιακό οροφοδιαμέρισμα στην Άνω Τούμπα. Βρίσκεται στον 2ο όροφο (ρετιρέ) χωρίς ασανσέρ και έχει εμβαδόν 85τμ. Διαθέτει κοινόχρηστη αυλή, ταράτσα 80τμ και μπαλκόνι περιμετρικά με τέντες. Αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, ένα σαλόνι, μια κουζίνα και ένα μπάνιο. Η θέρμανση είναι μέσω κλιματιστικών, το πάτωμα από μωσαικό και πλακάκι και τα κουφώματα είναι αλουμινίου συρόμενα. Μπαίνοντας στο σπίτι, βρίσκεστε σε ένα χώρο υποδοχής. Στα αριστερά σας τα σκαλιά που οδηγούν στη ταράτσα. Μπροστά σας το σαλόνι, μεγάλο και φωτεινό. Στα δεξιά σας το μπάνιο, με ντουζιέρα και από εδώ συνεχίζετε στη κουζίνα. Ευρύχωρη και πλήρως λειτουργική, θα σας ικανοποιήσει απόλυτα. Ακολουθούν τα δύο υπνοδωμάτια. Ευρύχωρα, φωτεινά, θα σας εξυπηρετήσουν στο μέγιστο βαθμό. Την εικόνα του ακινήτου ολοκληρώνει η ταράτσα. Εκεί θα βρείτε ένα ακόμα χώρο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως δωμάτιο ή γραφείο ή αποθήκη.Η ταράτσα είναι σκεπασμένη κατά τα δύο τρίτα, ένω υπάρχει ακόμα ένα μικρό μπάνιο. Εδώ θα απολαύσετε την υπέροχη θέα μέχρι τη θάλασσα, ενώ θα χαρείτε στιγμές χαλάρωσης με οικογένεια και φίλους. Πρόκειται για μια μοναδική αγοραστική πρόταση, καθώς το ακίνητο προσφέρεται τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο και για επένδυση λόγω της κομβικής θέσης του κοντά σε περιφερειακό και κέντρο της πόλης.

| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1003-10028 - 13/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ
εμβαδό
85 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 200.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1969
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή