Δυάρι 75 τμ, Κέντρο, Ναύπακτος

Ναύπακτος
  • € 187.500
  • 2
  • 75
  • 1
Περιγραφή
Πωλείται ένα εξαιρετικό διαμέρισμα 75 τετραγωνικών μέτρων στον Πλατανίτη Ναυπάκτου, δίπλα στην θάλασσα, προσφέροντας μια απόλυτα ξεκούραστη και ευχάριστη πρόσβαση στη θάλασσα. Αυτό το μοντέρνο διαμέρισμα διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, ένα λειτουργικό μπάνιο, μια κουζίνα, κλειστό πάρκινγκ και αποθήκη προσφέροντας μια άνετη διαμονή για τους ενοίκους του. Επίσης έχει δικό του κήπο ανεξαρτήτως και με μαγευτική θέα προς στην θάλασσα και την γέφυρα Ρίο-Αντίρριο.

Η κεντρική του τοποθεσία και η προσβασιμότητά του στις παραλίες της περιοχής το καθιστούν ιδανικό για ενοικίαση μέσω πλατφορμών όπως το Airbnb, προσελκύοντας τουρίστες που αναζητούν μια μοναδική εμπειρία διακοπών στη Ναύπακτο. Αυτό το διαμέρισμα προσφέρει την ιδανική συνδυαστική λύση μεταξύ άνεσης και προσβασιμότητας στη θάλασσα, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για μόνιμη κατοικία ή επένδυση στον τουρισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε περισσότερες αγγελίες ακινήτων, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας στο alimberisrealestate.com. Η τιμή πώλησης ορίζεται στα 187.500€.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
267 - 09/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
75 m²
δωμάτια
2 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Έξοδα
τιμή
€ 187.500
Ενεργειακή απόδοση
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή