Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Νικηφόρος Φωκάς
  • € 198.000
  • 3
  • 167
  • 1
Περιγραφή
Αποκλειστική ανάθεση!
Διώροφη κατοικία προς πώληση με υπόλοιπο δόμησης και κήπο στη Γωνιά Ρεθύμνου. Πρόκειται για κατοικία συνολικής επιφάνειας 166,53 τ.μ. σε οικόπεδο 877,09 τ.μ.
Στον πρώτο όροφο της κατοικίας υπάρχει ένας μεγάλος ενιαίος χώρος με κουζίνα - τραπεζαρία - καθιστικό, δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο. Ο συγκεκριμένος όροφος διαθέτει περιμετρικό μπαλκόνι που προσφέρει ανεμπόδιστη θέα στα βουνά και την ευρύτερη περιοχή.
Το ισόγειο του κτιρίου είναι ημιτελές και έχει χωριστεί σε μεγάλο ενιαίο χώρο που μπορεί να μετατραπεί σε αποθήκη, γκαράζ ή χώρο πολλαπλών χρήσεων και σε ένα ημιτελές στούντιο-ξενώνα.
Εξωτερικά, η κατοικία διαθέτει μεγάλο κήπο.
Αξιοσημείωτο είναι ότι το ακίνητο μπορεί να οικοδομήσει έως και 400 τ.μ. εκ των οποίων μόνο τα 167 τ.μ. έχουν καλυφθεί. Μπορεί στη συνέχεια με τις κατάλληλες εργασίες (διαμόρφωση κήπου, κατασκευή πισίνας και υπαίθριου μπάρμπεκιου, δημιουργία φράχτη κ.λ.π.) να μετατραπεί στο σπίτι των ονείρων σας!
Το ακίνητο μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε για προσωπική χρήση ως μόνιμη ή εξοχική κατοικία είτε για επαγγελματική χρήση ως τουριστικό κατάλυμα.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
968 - 30/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
167 m²
δωμάτια
3 δωμάτια, 1 μπάνιο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 198.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2003
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή