Δυάρι 71 τμ, Ξηροκρήνη, Ξηροκρήνη - Παναγία Φανερωμένη

Ξηροκρήνη - Παναγία Φανερωμένη
  • € 125.000
  • 3
  • 71
  • 1
Περιγραφή
Προσφέρεται προς πώληση ένα ευρύχωρο και φωτεινό διαμέρισμα στην επιθυμητή περιοχή του Ξηροκρήνη, σε κοντινή απόσταση από την Παναγία Φανερωμένη. Αυτή η κατοικία, με επιφάνεια 71 τετραγωνικών μέτρων, προσφέρει άνεση και ποιότητα διαβίωσης.

Το διαμέρισμα διαθέτει δύο μεγάλα υπνοδωμάτια που επιτρέπουν άνετη διαμονή για τους κάτοικους. Η ευρύχωρη κουζίνα είναι καλά εξοπλισμένη και λειτουργική, ενώ ο φωτεινός και ευάερος καθιστικός χώρος προσφέρει την ιδανική ατμόσφαιρα για χαλάρωση και κοινωνική δραστηριότητα. Το μπάνιο είναι λειτουργικό και ευρύχωρο, παρέχοντας όλες τις ανέσεις που χρειάζεται μια οικογένεια ή ένα ζευγάρι.

Επιπλέον, το διαμέρισμα διαθέτει μπαλκόνι, το οποίο προσφέρει επιπλέον χώρο για χαλάρωση και απολαγή του εξωτερικού χώρου. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν ατομική θέρμανση, κλιματισμό για άνετη θερμοκρασία καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, καθώς και εγκαταστάσεις ηλιακού θερμοσίφωνα για εξοικονόμηση ενέργειας.

Το διαμέρισμα βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία, κοντά σε καταστήματα, εστιατόρια και δημόσιες συγκοινωνίες, καθιστώντας την καθημερινότητα πρακτική και εύκολη για τους μελλοντικούς ενοίκους. Τέλος, η γειτονιά είναι φιλική και ασφαλής, προσφέροντας έναν ήρεμο και άνετο τρόπο ζωής.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6473027 - 09/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
71 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Έξοδα
τιμή
€ 125.000
κοινόχρηστα
€ 7/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή