Τριάρι άριστη κατάσταση, τέταρτος όροφος, Άγιος Ιωάννης Χρυσόστομος, Νίκαια

Νίκαια
  • € 350.000
  • 4
  • 116
  • 2
  • 4
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 09/04/2024
Περιγραφή
Πρόκειται για ένα εξαιρετικό διαμέρισμα ρετιρέ στο Περιβολάκι της Νίκαιας με απεριόριστη θέα στα 3 σημεία του ορίζοντα. Βρίσκεται στον 4ο όροφο μιας καλοσυντηρημένης πολυκατοικίας. Έχει εμβαδόν 116 τ.μ. και βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, καθώς έχει ανακαινιστεί το 2022. Το ακίνητο διαθέτει ένα ευρύχωρο σαλόνι με τραπεζαρία και βρίσκεται σε ενιαίο χώρο με την κουζίνα. Το διαμέρισμα διαθέτει 3 φωτεινές κρεβατοκάμαρες και ένα κυρίως μπάνιο, καθώς και ένα μικρό WC για τους επισκέπτες. Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με αέριο, ηλεκτρικές τέντες και όλες τις σύγχρονες παροχές για άνετη διαβίωση. Το τζάκι που δεσπόζει στο χώρο υπόσχεται πολλές στιγμές χαλάρωσης και ζεστασιάς. Η τεχνοτροπία στο σαλόνι και στη master κρεβατοκάμαρα με κεραμικό πλακάκι προσδίδει ιδιαίτερη αισθητική στο διαμέρισμα.
Το μοναδικό αυτό ρετιρέ διατίθεται με τα έπιπλα, που στην πλειονότητά τους είναι γνωστού κατασκευαστή επίπλων και όλες τις ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές που επίσης είναι επωνύμου κατασκευαστή.
Η θέση στάθμευσης και η περιοχή που βρίσκεται το ακίνητο, το καθιστούν μοναδική και σπάνια ευκαιρία για το νέο του ιδιοκτήτη, είτε για ιδιοκατοίκιση ή επένδυση.
* Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Η Νίκαια είναι περιοχή του Πειραιά και συνορεύει με τον Κορυδαλλό, τον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, την Παλαιά Κοκκινιά, το Κερατσίνι και τα Ταμπούρια.

Χαρακτηριστικά: Η περιοχή αποτελεί μία από τις συνοικίες της Αθήνας που χαρακτηρίζονται από την έντονη πολυπολιτισμικότητα με “άρωμα” Ανατολής. Ο Δήμος Νίκαιας παρουσιάζει μεγάλη κίνηση σε θεάματα και νυχτερινή ζωή κάνοντας την περιοχή ιδιαίτερα ελκυστική για εύρεση μόνιμης κατοικίας. Το Κατράκειο Θέατρο και Δημοτικό Θέατρο Νίκαιας είναι μερικοί από τους χώρους πολιτισμού που βρίσκονται στην περιοχή. Επιπλέον, τα μουσεία, οι πινακοθήκες, οι κινηματογράφοι και τα καλλιτεχνικά εργαστήρια αποδεικνύουν την πλούσια πολιτιστική δραστηριότητα του Δήμου. Τέλος, η περιοχή διαθέτει πολλά αυθεντικά συνοικιακά ταβερνάκια και μαγαζιά βγαλμένα από παλιά ελληνική ταινία δίνοντας μία ιδιαίτερη αίσθηση στην περιοχή. Η Νίκαια είναι ιδανική για οικογένειες καθώς παρέχει πληθώρα των σχολείων και αθλητικές εγκαταστάσεις

Προσβασιμότητα: Ο σταθμός του Μετρό που διαθέτει η πόλη κάνει εύκολη και σύντομη την πρόσβαση από το κέντρο της Αθήνας.
Επενδυτική Δυναμική: Η κοντινή απόσταση της Νίκαιας από το κέντρο του Πειραιά σε συνδυασμό με την κοντινή απόσταση από το εμπορικό κέντρο του Αγίου Ιωάννη Ρέντη έχει ως αποτέλεσμα η περιοχή να προσελκύει ένα καλό αγοραστικό ενδιαφέρον από διάφορες εταιρείες.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02V42M
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
116 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 350.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2007
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή