Duplex, άριστη κατάσταση, 197 τμ, Κέντρο, Αίγιο

Αίγιο
  • € 380.000
  • 5
  • 197
  • 3+
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 23/04/2024
Περιγραφή
Εάν ονειρευτήκατε ποτέ να ζήσετε σε ένα σπίτι γεμάτο φως, με μια ευρύχωρη βεράντα και ιδιωτικό κήπο, τότε αυτή η μονοκατοικία θα μπορούσε να είναι το επόμενο απόκτημά σας! Η μεζονέτα των 197 τμ, κοντά στις όμορφες παραλίες του Αιγίου, βρίσκεται δίπλα στο κέντρο του πανέμορφης πόλης, σε ήσυχη γειτονιά μέσα στην εξοχή. Το πρώτο επίπεδο αποτελείται από το χώρο εισόδου, ένα ανατολικό σαλόνι με τραπεζαρία, και την κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο και μπάνιο,σε κυκλική διάταξη γύρω από τη σκάλα που οδηγεί στο δεύτερο επίπεδο, με 3 υπνοδωμάτια όλα πολύ φωτεινά, με ξύλινα πατώματα και ξύλινα ταβάνια και μπάνιο. Μοναδικής αισθητικής ακίνητο με τζάκι στο καθιστικό, ωραίο φωτισμό και μεγάλες μπαλκονόπορτες που πλημμυρίζουν με φως το χώρο και οδηγούν απευθείας στη βεράντα. Η ξεχωριστή ανοιχτή αλλά ανεξάρτητη κουζίνα διαθέτει εντοιχισμένα έπιπλα και συσκευές ενώ επικοινωνεί με την πίσω αυλή. Το ακίνητο είναι πλήρως ανακαινισμένο το 2016, με πλακάκια στο πάτωμα των κυρίως χώρων και κεντρική θέρμανση πετρελαίου. Επιπλέον παροχές: χώροι στάθμευσης, ημιυπόγειο διαμέρισμα με άμεση εσωτερική και εξωτερική πρόσβαση, αποτελούμενο από δωμάτιο, καθιστικό και μπάνιο.
Τοποθετημένο λίγα μέτρα μακριά από την τοπική αγορά, μεγάλα σούπερ μάρκετ, εστιατόρια, καφετέριες, υπηρεσίες, σε κοντινή απόσταση από τη λεωφόρο Κορίνθου, 1 λεπτό με τα πόδια από τη στάση λεωφορείων και 5 λεπτά από τα τοπικά σχολεία.

*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Τοποθεσία: Το Αίγιο είναι παραθαλάσσια πόλη και βρίσκεται στη βόρεια Πελοπόννησο ενώ αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Αχαΐας.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Το Αίγιο χαρακτηρίζεται ως το μπαλκόνι του Κορινθιακού Κόλπου λόγω της καταπληκτικής θέας στη θάλασσα, ενώ απέχει μόλις 90 λεπτά από την Αθήνα. Το Αίγιο διαθέτει σύγχρονο νοσοκομείο, ευρύχωρο στάδιο αλλά και κλειστό γυμναστήριο.
Χαρακτηριστικό της περιοχή είναι η ποικιλία από θαυμάσιες παραλίες με πεντακάθαρα νερά ιδανικές για όλα τα γούστα. Παράλληλα, διαθέτει πληθώρα από καφετέριες, μεζεδοπωλεία και bar.
Προσβασιμότητα: Το αίγιο βρίσκεται μόλις 40 λεπτά από την Πάτρα, 90 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας ενώ απέχει μόλις 2 ώρες από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.
Επενδυτική Δυναμική: Το Αίγιο αποτελεί μία από τις ομορφότερες πόλεις της Πελοποννήσου αυξάνοντας σημαντικά την επενδυτική της δύναμη τα τελευταια χρόνια.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02T61D
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
197 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 380.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2000
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή