Ρετιρέ Κολωνάκι, Κολωνάκι, Κολωνάκι - Λυκαβηττός

Κολωνάκι - ΛυκαβηττόςΚολωνάκι
  • € 1.000/μήνα
  • 1
  • 18
  • 1
  • 8
  • Ναι
Περιγραφή
Κολωνάκι, ενοικιάζεται studio διαμέρισμα με θέα το Σύνταγμα, προσόψεως, όγδοου ορόφου, ευαερο, ευηλιο, αποτελούμενο από ένα δωμάτιο, κουζινακι, ανακαινισμένο μπάνιο και υπέροχη βεράντα. Διαθέτει κλιματισμό για ψύξη θέρμανση, επίπλωση και εξοπλισμό, ηλεκτρικές τέντες, κουφώματα αλουμινίου. Το διαμέρισμα δεν διαθετει πλυντηριο ρούχων και δεν υπάρχει σχετική υποδομή, όμως ο ενοικος μπορει να εξυπηρετηθει απο κατάστημα που παρέχει σχετικές υπηρεσίες σε κοντινή απόσταση. Εξαιρετική τοποθεσία, πλησίον μετρό Συντάγματος. Στην τιμή ενοικίασης του διαμερίσματος συμπεριλαμβάνονται λογαριασμοι κοινοχρηστων, υδρευσης, ρευματος.

Η δημοσίευση https://cityvalue.gr/property/110188-2 συμπεριλαμβάνει βίντεο του ακινήτου, παρακολουθήστε το προκειμένου να αποκτήσετε μια καλύτερη αίσθηση της κατάστασης και της διαρρύθμισης του ακινήτου. Η θέση του ακινήτου στον χάρτη είναι ενδεικτική και όχι ακριβής.

CITYVALUE REAL ESTATE, τηλ. επικοινωνίας: 6976584009 (WhatsApp – Viber), e- mail: leads@cityvalue.gr , απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα και το ΑΦΜ του ενδιαφερομένου για την υπόδειξη του ακινήτου, ( Ν. 4072 /11 -4 -2012 ΦΕΚ 86 Α), απαιτείται υπογραφή μεσιτικής εντολής – μεσιτική αμοιβή ένα μίσθωμα συν ΦΠΑ ή 10% συν ΦΠΑ επι του συνολικού μισθώματος σε περίπτωση βραχυχρόνιας μίσθωσης. Τα στοιχεία των ακινήτων τα αναφερόμενα στις αγγελίες μας προέρχονται από πληροφορίες από τους ιδιοκτήτες , ή, από τίτλους ιδιοκτησίας. Ελεγχος για την ορθότητα των στοιχείων αυτών πραγματοποιείται από μηχανικό του ενδιαφερομένου αγοραστή. Οι τιμές των ακινήτων δύνανται να υπόκεινται σε αυξομειώσεις, σύμφωνα με την επιθυμία των ιδιοκτητών.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
110188 - 25/04/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Ρετιρέ
εμβαδό
18 m²
δωμάτια
1 υπνοδωμάτιο, 1 μπάνιο
όροφος
8° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.000/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1965
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
Η
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή