Δυάρι Μαρασλή, Θεσσαλονίκη Ελλάδα, Άγιος Νικόλαος, Χαριλάου

ΧαριλάουΜαρασλή, Θεσσαλονίκη Ελλάδα
  • € 149.000
  • 2
  • 80
  • 1
  • 3
Περιγραφή
Ανακαλύψτε την άνεση και την ευχάριστη ατμόσφαιρα αυτού του υπέροχου διαμερίσματος στο κέντρο του Χαριλάου, μία από τις πιο δημοφιλείς περιοχές της Θεσσαλονίκης. Αυτό το καταπληκτικό διαμέρισμα προσφέρει την ιδανική ευκαιρία για μια άνετη και λειτουργική καθημερινότητα.

Στην καρδιά του διαμερίσματος, θα βρείτε ένα φιλόξενο σαλόνι, ιδανικό για χαλάρωση και ψυχαγωγία. Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη, προσφέροντας ένα λειτουργικό χώρο για την προετοιμασία γευμάτων. Τα δύο φωτεινά δωμάτια προσφέρουν άνετο χώρο για ξεκούραση και ύπνο, ενώ το μπάνιο είναι λειτουργικό και καλαίσθητο.

Το διαμέρισμα βρίσκεται στον τρίτο όροφο ενός πολυκατοικίας, προσφέροντας επίσης μπαλκόνια που προσφέρουν αναζωογόνηση και εκπληκτική θέα προς το ΝοτιοΑνατολικό. Με πόρτα ασφαλείας και ατομική θέρμανση με αέριο, εξασφαλίζεται η αίσθηση ασφάλειας και άνεσης.

Η τοποθεσία είναι πραγματικά εξαιρετική, καθώς το διαμέρισμα βρίσκεται απέναντι από την εκκλησία Νέα Οσία Ξένη, ενώ σε κοντινή απόσταση βρίσκονται στάσεις λεωφορείων, σούπερ μάρκετ και καταστήματα.

Αυτή είναι μια μοναδική ευκαιρία για όσους αναζητούν έναν άνετο και λειτουργικό χώρο διαβίωσης σε μια από τις πιο δημοφιλείς περιοχές της Θεσσαλονίκης. Μην χάσετε την ευκαιρία να καλέσετε για να κλείσετε ραντεβού για να δείτε αυτό το υπέροχο διαμέρισμα από κοντά!
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6474549 - 09/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
80 m²
δωμάτια
2 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο
όροφος
3° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 149.000
κοινόχρηστα
€ 12/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Ενεργειακή κατηγορία
Ε
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή