Διαμέρισμα δεύτερος όροφος, Περαία, Θερμαϊκός

Θερμαϊκός
  • € 94.000
  • 72
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Διατίθεται προς πώληση μέσω ηλεκτρονικού πλειστηριασμού διαμέρισμα 2ου ορόφου μικτού εμβαδού 84,39τμ και καθαρού 71,99τ.μ. επί της οδού Μηδείας στην Περαία. Η οικοδομή του ακινήτου έχει κατασκευαστεί το 1990. Το διαμέρισμα είναι προσόψεως και διαμπερές.

Βρίσκεται σε απόσταση 600 μέτρων από την παραλία της Περαίας, 250 μέτρων από την Λεωφόρο Θεσσαλονίκης - Μηχανιώνας, κοντά σε πάρκα, σούπερ μάρκετ, σχολεία, τράπεζες και την τοπική αγορά.

Η ευρύτερη περιοχή εξυπηρετείται επαρκώς από τις γραμμές 72 & 76 του ΟΑΣΘ. Οι στάσεις του λεωφορείου βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.

Η πρόσβαση οδικώς είναι εύκολη μέσω της οδού Θεσσαλονίκης – Μηχανιώνας.

Η τιμή πώλησης στην καταχώριση αναφέρεται στην τιμή πρώτης προσφοράς του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού κι ανέρχεται στο ποσό των 94.000€. Ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός θα λάβει χώρα την Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024 (τελική ημερομηνία εγγραφής και κατάθεσης προκαταβολής στον αρμόδιο συμβολαιογράφο το αργότερο μέχρι: Παρασκευή 24 Μαΐου).

Η ΚΕΡΑΜΕΥΣ ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΕ προωθεί τη διαδικασία του ανωτέρω ηλεκτρονικού πλειστηριασμού με εντολή της επισπεύδουσας κατ’ αποκλειστικότητα.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ, ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ. ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ.

Η ΚΕΡΑΜΕΥΣ ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΕ δηλώνει ότι δεν γνωρίζει κανένα νομικό ή πραγματικό ελάττωμα του/των πλειστηριαζόμενου ακινήτου και επομένως δεν φέρει καμία σχετική ευθύνη, κάθε δε ενδιαφερόμενος συμμετέχει στον πλειστηριασμό αποκλειστικά με δική του ευθύνη αφού προηγουμένως κάνει τον απαιτούμενο έλεγχο.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας: ΚΕΡΑΜΕΥΣ ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΕ, 2310 241 548 (09:00 – 17:00).
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
416517 - 14/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
72 m²
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 94.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1990
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή