Duplex 644 τμ, Καπανδρίτι, Κ. Καπανδριτίου

Κ. Καπανδριτίου
  • € 790.000
  • 5+
  • 644
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή
Αυτή η καταπληκτική κατοικία στο Καπανδρίτι προσφέρει έναν εντυπωσιακό χώρο συνολικού εμβαδού 664 τ.μ., επικεντρώνοντας την προσοχή σε πολυτέλεια και άνεση. Κτισμένο σε οικόπεδο 2.500 τ.μ., το ακίνητο αναπτύσσεται σε τέσσερα επίπεδα, καθένα εξυπηρετούμενο από ασανσέρ και σκάλα.
Στο κυρίως επίπεδο, θα βρείτε δύο ευρύχωρους χώρους σαλονιού/τραπεζαρίας με τζάκι, μια λειτουργική κουζίνα και ένα WC, συνθέτοντας ένα φιλόξενο και ζεστό περιβάλλον.
Στο τελευταίο επίπεδο, θα βρείτε έναν επιπλέον χώρο καθιστικού, ένα master υπνοδωμάτιο με δικό του μπάνιο και γκαρνταρόμπα, καθώς και ακόμη δύο υπνοδωμάτια, και αυτά με δικό τους μπάνιο. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ευρύχωρα μπαλκόνια που προσφέρουν εκπληκτική θέα στη γύρω περιοχή.
Το χαμηλότερο επίπεδο προσφέρει έναν ενιαίο χώρο με ανεξάντλητες δυνατότητες διαμόρφωσης, ενώ το υπόγειο λειτουργεί εξ ολοκλήρου ως αποθηκευτικός χώρος.
Στην εσωτερική αυλή του ακινήτου υπάρχει χώρος BBQ, προσφέροντας την ιδανική για κοινωνικές συναντήσεις.
Επιπλέον, το ακίνητο συμπληρώνουν 6 εξωτερικές θέσεις στάθμευσης, εξασφαλίζοντας άνεση και ευκολία στην καθημερινότητά σας.
Συνολικά, αυτό το ακίνητο αποτελεί μια εντυπωσιακή κατοικία με πληθώρα παροχών και εκλεπτυσμένων λεπτομερειών, προσφέροντας έναν υψηλό βαθμό πολυτέλειας και άνεσης.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Τοποθεσία: το Καπανδρίτι είναι χτισμένο σε υψόμετρο 340 μέτρων στις ανατολικές απολήξεις της Πάρνηθας. Συνορεύει με το Πολυδένδρι, τον Βαρνάβα, τις Αφίδνες, τον Άγιο Στέφανο, τον Μαραθώνα,την αγροτική και ταυτόχρονα πολυτελή Σταμάτα και τον Κάλαμο ενώ ανήκει διοικητικά στον Δήμο Ωρωπού.
Μοναδικά χαρακτηριστικά: το Καπανδρίτι χαρακτηρίζεται από μια συνδυασμένη ομορφιά της φύσης και της παράδοσης. Με έντονο χαρακτήρα και πανοραμική θέα, η περιοχή αυτή προσφέρει μια μοναδική εμπειρία καθώς αγκαλιάζει μια πανέμορφη φύση, με πυκνά δάση, ρεματιές, και πεδιάδες που προσφέρουν ιδανικό περιβάλλον για περιπάτους και υπαίθριες δραστηριότητες. Η περιοχή διατηρεί την παραδοσιακή αρχιτεκτονική, με πέτρινα σπίτια και πλακόστρωτα καλντερίμια, δημιουργώντας μια γραφική ατμόσφαιρα ενώ με ιστορία που χάνεται στα βάθη του χρόνου, το Καπανδρίτι φέρει μια πλούσια πολιτιστική κληρονομιά με παραδοσιακά γεγονότα και εορτές που εντυπωσιάζουν.
Προσβασιμότητα: Συνολικά, η προσβασιμότητα του Καπανδριτίου προσφέρει μια ισορροπημένη εμπειρία, επιτρέποντας στους κατοίκους να απολαμβάνουν την ηρεμία της φύσης χωρίς να θυσιάζουν την άμεση προσβασιμότητα σε όλες τις ανέσεις της πόλης. Βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τον κεντρικό οδικό άξονα, εξασφαλίζοντας γρήγορη πρόσβαση στην πόλη και γύρω περιοχές. Η περιοχή διαθέτει καλή δικτύωση μεσαίων και μικρών μεταφορικών μέσων, προσφέροντας ευκολία στις καθημερινές μετακινήσεις ενώ βρίσκεται σε λογική απόσταση από το αεροδρόμιο, προσφέροντας ευχέρεια στις ταξιδιώτικες μετακινήσεις.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02U9DI - 09/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
644 m²
δωμάτια
5+ (3 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 790.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1988
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή