• € 65.000
  • 6.126
Τελευταία ενημέρωση: 09/04/2024
Περιγραφή
Ανακαλύψτε το ιδανικό σημείο για τον προσωπικό σας παράδεισο, πολύ κοντά στην όμορφη Ιερισσό της Χαλκιδικής.

Προσφέρεται προς πώληση ένα μοναδικό αγροτεμάχιο εκτός σχεδίου με επιφάνεια 6.126 τετραγωνικά μέτρα, που συνδυάζει την ηρεμία της φύσης με τη μαγευτική θέα στην Ιερισσό και την θάλασσα. Με πρόσβαση από κεντρικό δρόμο, αυτό το ευρύχωρο οικόπεδο προσφέρει την ευκαιρία να χτίσετε την κατοικία που πάντα επιθυμούσατε, προσφέροντας απεριόριστες δυνατότητες για έναν προσωπικό χώρο ακριβώς όπως τον φανταζόσασταν.

Βρίσκεται σε μια ιδανική τοποθεσία για εκείνους που αναζητούν ηρεμία και ιδιωτικότητα, μόλις 700 μέτρα από την πόλη και 1.400 μέτρα από τις καταγάλανες παραλίες της Ιερισσού.

Ανακαλύψτε έναν τόπο που συνδυάζει την φυσική ομορφιά με την άμεση πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις της σύγχρονης ζωής.
Μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε δικό σας αυτό το αγροτεμάχιο στην προνομιακή τιμή των €65.000.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε μια επίσκεψη, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο +30 2371 200 123 ή μέσω email στο info@momentum-estate.com.
Επισκεφθείτε και τον ιστότοπο μας στο https://www.momentum-estate.com για να ανακαλύψετε περισσότερα ακίνητα που θα μπορούσαν να ταιριάξουν με τις ανάγκες σας.

Μην αφήσετε να σας ξεφύγει η ευκαιρία να ζήσετε σε ένα μέρος όπου η φυσική ομορφιά συναντά την άνεση και την ηρεμία, δημιουργώντας τον τέλειο προορισμό για την επόμενη κατοικία σας.
Αυτό το αγροτεμάχιο αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή, προσφέροντας όχι μόνο ένα όμορφο τοπίο για το σπίτι των ονείρων σας αλλά και μια σπουδαία επένδυση για το μέλλον.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
929782
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Αγροτεμάχιο
εμβαδό
6.126 m²
Έξοδα
τιμή
€ 65.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή