Duplex Παλιός Άγιος Αθανάσιος, Άγιος Αθανάσιος, Βεγορίτιδα

ΒεγορίτιδαΠαλιός Άγιος Αθανάσιος
  • € 285.000
  • 4
  • 174
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή

ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ 1006-10038



Καλώς ήλθατε σε αυτήν την εκπληκτική παραδοσιακή κατοικία στον πανέμορφο προορισμό του παλιού Αγίου Αθανασίου. Η κατοικία, χτισμένη με προσοχή στην λεπτομέρεια, αγκαλιάζει την παράδοση με μια πολυτελή αίσθηση. Με μια μαγευτική θέα που προκύπτει από την προνομιακή της θέση, η κατοικία περιλαμβάνει τρεις ορόφους που συνδυάζουν αρμονικά παράδοση και σύγχρονη πολυτέλεια. Στο ισόγειο, ανακαλύπτουμε δύο υπνοδωμάτια, καθένα με το δικό του μπάνιο και σάουνα, προσφέροντας έναν ιδιωτικό χώρο χαλάρωσης και ευεξίας. Στον πρώτο όροφο, μια ενιαία σαλονοκουζίνα κυριαρχεί με πολυτελή ιταλική κουζίνα και ένα κομψό μπάνιο, ενώ το μπαλκόνι προσφέρει μια εκπληκτική θέα που συνοδεύει κάθε στιγμή με μια ξεχωριστή μαγεία. Η σοφίτα, με ένα υπνοδωμάτιο και WC, προσθέτει έναν ακόμη χώρο που αναδεικνύει την ποικιλία και την πολυτέλεια αυτού του ακινήτου. Εξωτερικά, μια πανέμορφη αυλή με μπάρμπεκιου και πάρκινγκ για τέσσερα αυτοκίνητα περιβάλλει την κατοικία, ενώ οι πέτρινες αποθήκες προσφέρουν πρακτικό χώρο αποθήκευσης. Με ξύλινες παραδοσιακές πόρτες, ξύλινα πατώματα και κουφώματα με διπλή υάλωση, αυτή η κατοικία αναδεικνύει την πολυτέλεια και τη ζεστασιά της παράδοσης, δημιουργώντας έναν χώρο που αγκαλιάζει τη ζωή με εκλεπτυσμένο τρόπο. Επιπλέον, η παρουσία της εταιρίας ασφαλείας διασφαλίζει την ειρηνική και ασφαλή διαβίωση όλο τον χρόνο.

| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1006-10038 - 10/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
174 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 285.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2003
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή