Τριάρι Κουκάκι, Λόφος Σικελίας, Καλλιθέα

ΚαλλιθέαΚουκάκι
  • € 465.000
  • 4
  • 106
  • 2
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
ΚΟΥΚΑΚΙ - Πωλείται ρετιρέ οροφοδιαμέρισμα 106 τμ, υπό κατασκευή, στον 6ο όροφο, με μοντέρνο και πρακτικό σχεδιασμό, εξαιρετικής ποιότητας δομικά υλικά και τεχνολογίες αιχμής, σε μοντέρνο κτίριο διαμερισμάτων, το οποίο περιλαμβάνει και αποκλειστική χρήση δώματος και roof garden 75 τ.μ. Θα είναι φωτεινό, διαμπερές, με πολύ πρακτική διαρρύθμιση που αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο, WC επισκεπτών, ημι-ανεξάρτητη κουζίνα, σαλόνι με τζάκι και μπαλκόνια στην πρόσοψη με ανοιχτωσιά και θέα βουνό. Το διαμέρισμα είναι ενεργειακής κλάσης Α+ και διαθέτει κορυφαίας ποιότητας θερμοπρόσοψη, αντισεισμική προστασία, αντλία θερμότητας, ενεργειακό τζάκι, ενδοδαπέδια θέρμανση, A/C, κουφώματα ενεργειακά θερμοδιακοπής με διπλά τζάμια Thermo και σίτες, δάπεδο από ξύλο, θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας, θέση στάθμευσης με φορτιστή αυτοκινήτου, αποθήκη και ράμπα για ΑΜΕΑ. Βρίσκεται σε εξαιρετικό σημείο, πολύ κοντά στο μετρό, με άμεση πρόσβαση σε αστικές συγκοινωνίες, εμπορικά καταστήματα, supermarkets, καφέ και εστιατόρια. Παράδοση τον Μάιο του 2025.

**Η θέση του ακινήτου στον χάρτη δεν είναι ακριβής και οι φωτογραφίες είναι διαφημιστικές. Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ακίνητο.
**Ρωτήστε μας για τα εξαιρετικά και ιδιαίτερα ευέλικτα προγράμματα χρηματοδότησης που καλύπτουν κάθε σας στεγαστική ανάγκη. Θα βρείτε την καλύτερη πρόταση για εσάς και τον προϋπολογισμό σας!

Τιμή €465.000 (κωδ. 1824) 6936650882, 6937143433, 2110124854 CITY LIFE Real Estate
Δείτε όλα μας τα ακίνητα στο www.cityliferealestate.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1824 - 09/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
106 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 465.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή