Δυάρι άριστη κατάσταση, τρίτος όροφος, Κέντρο, Πάτρα

Πάτρα
  • € 600/μήνα
  • 3
  • 71
  • 1
  • 3
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 10/05/2024
Περιγραφή
Κέντρο, φανταστικό διαμέρισμα των 75 τ.μ., 3ου ορόφου, διαμπερές, πλήρως ανακαινισμένο το 2024. Αποτελείται από σαλόνι ενιαίο με την κουζίνα του, δύο υπνοδωμάτια και ένα λουτρό. Έχουν επιλεγεί άριστα υλικά σε μοντέρνα γραμμή.
έχει γίνει νέα υδραυλική και ηλεκτρολογική εγκατάσταση, καινούργια κουζίνα, νέα λουτρό και έχουν τοποθετηθεί νέες ντουλάπες στα υπνοδωμάτια και μία έξτρα απέναντι από το μπάνιο του. Κάθε χώρος έχει και από ένα κλιματιστικό, νέα κουφώματα Θερμοδιακοπτόμενα με διπλά τζάμια, πόρτα ασφαλείας.
Ιδανικό για ζευγάρια φοιτητές αλλά και μικρή οικογένεια με την πόλη κυριολεκτικά στα πόδια τους. Είναι μέσα στο lifestyle ( cafes- bars- restaurant –θέατρα ).Πολύ κοντά υπάρχουν οι στάσεις ΚΤΕΛ, ο προαστιακός και τα κεντρικά ξενοδοχεία και parking της πόλης.

Για Πληροφορίες απευθυνθείτε στο τηλέφωνο +306932905079, MARGY HOMES,

Καλλιόπη Μαργιωρή

Επίσημη πιστοποιημένη πραγματογνώμονας Ε.Π.Π.Α.

Μέλος της NAR ( Νational Association of Realtors ), πιστοποιημένη μεσίτρια



Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά του ακινήτου έχουν καταχωρηθεί βάσειτων πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο ιδιοκτήτης. Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ. Γιαπερισσότερες διαθέσιμες επιλογές από το χαρτοφυλάκιο μας επισκεφτείτε τηνιστοσελίδα μας: www.margyhomes.gr

Κατά την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικήςταυτότητας, καθώς και το Α.Φ.Μ. του ενδιαφερομένου αγοραστή βάση του Νόμου4072/11.4.2012.

Παρακολουθούμε τις τάσεις της αγοράς, αναζητάμε τα κατάλληλα ακίνητα,ανακαλύπτουμε νέες προοπτικές και ευκαιρίες, εμπλουτίζομαι συνεχώς τοχαρτοφυλάκιό μας με μοναδικό στόχο την εξυπηρέτηση των πελατών μας. MARGY HOMES
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
1702443
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
71 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 600/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1985
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή