Ρετιρέ Άργος, Κέντρο, Άργος

ΆργοςΆργος
  • € 115.000
  • 4
  • 108
  • 2
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Στην καρδιά της πόλης του Άργους πωλείται φωτεινό και διαμπερές διαμέρισμα – μεζονέτα 1ου / 2ου ορόφου εμβαδού 108 τ.μ. Απέχει μόλις 100 μέτρα από την κεντρική πλατεία και το εμπορικό κέντρο, γεγονός που καθιστά τις μετακινήσεις άνετες και γρήγορες χωρίς αυτοκίνητο. Ταυτόχρονα είναι σε ήσυχη γειτονιά και είναι πολύ εύκολα προσβάσιμο από κεντρικές οδικές αρτηρίες.

Η οικία προσφέρει άνετους και λειτουργικούς χώρους και ένα εσωτερικό αίθριο που χαρίζει πλούσιο φυσικό φωτισμό κατά την διάρκεια της ημέρας. Στο πρώτο επίπεδο συναντάμε το μεγάλο σαλόνι με την ξεχωριστή κουζίνα, 2 άνετα υπνοδωμάτια και ένα wc. Η εσωτερική σκάλα οδηγεί στο 2ο επίπεδο με ένα επιπλέον μεγάλο υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο. Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, ξύλινα κουφώματα, δάπεδα από μάρμαρο και πλακάκια, ενώ και στα 2 επίπεδα του σπιτιού συναντάμε άνετες βεράντες.

Το σπίτι αυτό είναι μια εξαιρετική πρόταση αγοράς στην καρδιά της πόλης, προσφέροντας άνετους χώρους διαμονής, αποθήκευσης και εκμετάλλευσης. Μπορεί να αποτελέσει την κύρια κατοικία μιας οικογένειας ή μια ενδιαφέρουσα επενδυτική πρόταση προσφέροντας μακροχρόνια μίσθωση στον ιδιοκτήτη της. Παραδίδεται σε καλή κατάσταση και είναι άμεσα κατοικήσιμο καθώς ανακαινίστηκε το 1996.

Το Άργος είναι από τις παλαιότερες συνεχώς κατοικούμενες πόλεις στον κόσμο και αποτέλεσε ένα από τα σπουδαιότερα κέντρα του Μυκηναϊκού πολιτισμού με σπουδαία αρχαιολογικά ευρήματα να κοσμούν την πόλη και τις γύρω από αυτήν περιοχές. Απέχει μόλις 10 λεπτά από την πόλη του Ναυπλίου (12 χλμ) σημαντικό πόλο έλξης Ελλήνων και ξένων τουριστών και λιγότερο από 2 ώρες από την Αθήνα (128 χλμ) και το Διεθνές Αεροδρόμιο Ελ Βενιζέλος (158 χλμ). Σε απόσταση 20-30 λεπτών με το αυτοκίνητο και όλες οι διάσημες παραλίες της Αρβανιτιάς, της Καραθώνας, του Τολού και της Πλάκας Δρεπάνου, ενώ σε μισή ώρα φτάνει κανείς στο Κονδύλι και την Κάντια. Αλλά και σπουδαίοι προορισμοί αρχαιολογικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος όπως οι Μυκήνες και η Επίδαυρος.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία. Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε!

KW FOR YOU, Σιδηράς Μεραρχίας 27, Ναύπλιο, Τηλ.: +30 27520 26767, kwforyou@kwgreece.gr, www.kwforyou.gr.
Υπεύθυνος ακινήτου: Χρήστος Κουτρουφίνης.

*Προσοχή, για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας και του ΑΦΜ σας, καθώς και η υπογραφή του αντίστοιχου εντύπου υπόδειξης σύμφωνα με τον Ν.4072/ 11-04-2012 (ΦΕΚ 86 Α).
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
832480 - 12/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ
εμβαδό
108 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 115.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1955
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή