Μονοκατοικία βίλα Κίσσαμος, Κέντρο, Κίσσαμος

ΚίσσαμοςΚίσσαμος
  • € 1.550.000
  • 4
  • 143
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Παραθαλάσσια βίλα προς πώληση στην Κίσσαμο. Μια υψηλής ποιότητας βίλα 143τμ με τρία υπνοδωμάτια που θα σας συναρπάσουν με περισσότερους από ένα τρόπους είναι αυτό το εκπληκτικό σύγχρονο πολυτελές σπίτι με πολλά έξτρα και μια παραθαλάσσια θέση που προσφέρει απεριόριστη απεριόριστη θέα στη θάλασσα
Αυτή η εκπληκτική παραθαλάσσια βίλα αποτελεί μέρος μιας αποκλειστικής ανάπτυξης που αποτελείται από 18 ατομικές, καλοπαρουσιασμένες, πετρόχτιστες βίλες και βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία στην αμμώδη παραλία του κόλπου Κισσάμου.
Βρίσκεται περήφανα σε ένα ιδιωτικό οικόπεδο 1.358τμ, που αποτελείται από μεγάλο σαλόνι με τραπεζαρία, μοντέρνα κουζίνα, τρία υπνοδωμάτια και δύο μπάνια, όλα άψογα διατεταγμένα σε δύο επίπεδα.
Η πετρόκτιστη βίλα θα περιλαμβάνει επίσης εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου για γεύματα στο ύπαιθρο και διαθέτει υπαίθριους σκιερούς χώρους με πέργκολες, που περιβάλλονται από κήπους με γκαζόν και δέντρα.
Διαθέτει επίσης καλυμμένο χώρο στάθμευσης, καθώς και βεράντα στον τελευταίο όροφο, το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε μετά από μια κουραστική μέρα.
Η βίλα θα παραδοθεί σε 12 μήνες από την υπογραφή του προσύμφωνου, καθώς ο αγοραστής θα επιλέξει υλικά και εξαρτήματα ανάλογα με το γούστο και τις προτιμήσεις του.
Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το σπίτι σας θα κατασκευαστεί με την υψηλότερη δυνατή ποιότητα και πρότυπα, σχεδιασμένο να εκμεταλλεύεται το φυσικό φως με μεγάλους ευρύχωρους χώρους καθιστικού.
Λόγω του μεγέθους και της ευέλικτης διάταξής του, ο αγοραστής μπορεί επίσης να κάνει τροποποιήσεις στα διαθέσιμα δωμάτια, το μέγεθος και τα χαρακτηριστικά τους.
Με το βλέμμα έξω από τη θάλασσα όσο μπορεί να δει το μάτι, αυτό το καταπληκτικό σπίτι διαθέτει επιβλητική θέα, όμορφο εσωτερικό σχεδιασμό, εξαιρετική τοποθεσία και άφθονη ιδιωτικότητα.

ID ΑΚΙΝΗΤΟΥ: 0v-549.
Ktimatoemporiki Real Estate
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2150000250, 2821056600
Email: info@ktimatoemporiki.gr.
Website: https://ktimatoemporiki.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
930379 - 10/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
143 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.550.000
Ενεργειακή απόδοση
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή