Γκαρσονιέρα άριστη κατάσταση, ημιώροφος, Ιπποκράτειο, Φάληρο - Ιπποκράτειο

Φάληρο - Ιπποκράτειο
  • € 74.500
  • 2
  • 33
  • 1
  • R
  • Ναι
Περιγραφή
Προς πώληση διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη, κοντά στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της πόλης. Η τοποθεσία αποτελεί προνομιούχο σημείο, με στάσεις λεωφορείων σε πολύ μικρή απόσταση και 900 μέτρα από τη κοντινότερη στάση του μετρό .

Το διαμέρισμα έχει υποστεί πλήρη ανακαίνιση, χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής ποιότητας αναγνωρισμένων εταιριών, δημιουργώντας ένα χώρο υψηλής αισθητικής με ευχάριστο κλίμα. Τα εξωτερικά κουφώματα είναι υψηλής ενεργειακής απόδοσης, ενώ διαθέτει κλιματιστικό inverter και ατομικό λέβητα αερίου συμπυκνωμάτων της ιταλικής εταιρίας ΒΑΧΙ για την εξασφάλιση μέγιστης άνεσης και απόδοσης.
Το επίπεδο του ακινήτου σε σχέση με την όψη-είσοδο της οικοδομής είναι ημιυπόγειο αλλά τα μπαλκόνια του διαμερίσματος είναι στην πίσω όψη του κτιρίου σε ημιώροφο.Η ασφάλεια του διαμερίσματος επιτυγχάνεται με θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας και προεγκατάσταση συναγερμού. Επιπλέον, το μπάνιο διαθέτει εντοιχιζόμενες βρύσες, κρεμαστή λεκάνη, καμπίνα ντους και καλοριφέρ τύπου πετσετοκρεμάστρα προσφέροντας λειτουργικότητα και στυλ.

Το διαμέρισμα πωλείται πλήρως επιπλωμένο, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρικών συσκευών, παρέχοντας έτοιμη λύση για άμεση μετακόμιση και άνετη διαβίωση στον χώρο.

Αυτό το διαμέρισμα αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για όσους αναζητούν έναν σύγχρονο, άνετο και προσεγμένο χώρο διαβίωσης σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης, με εύκολη πρόσβαση σε υπηρεσίες και μέσα μεταφοράς. Επίσης το διαμέρισμα αυτό προσφέρει μια ευκαιρία για σταθερή και αξιόπιστη επένδυση στον τομέα των ακινήτων σε μια δυναμική και αναπτυσσόμενη πόλη.

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού για να επισκεφθείτε το ακίνητο, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή του ΑΦΜ.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6486279 - 11/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
33 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ημιώροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 74.500
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1960
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή