Δυάρι άριστη κατάσταση, δεύτερος όροφος, Θησείο, Ιστορικό Κέντρο Αθήνας

Ιστορικό Κέντρο Αθήνας
  • € 320.000
    € 370.000(-13,5%)
  • 3
  • 118
  • 2
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Απολαύστε πολυτέλεια, στυλ και προσοχή στην λεπτομέρεια με αυτό το πρόσφατα ανακαινισμένο, ευρύχωρο διαμέρισμα 118 τ.μ., που βρίσκεται στον δεύτερο όροφο μιας διώροφης πολυκατοικίας.
Αποτελείται από ένα ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι, μια τραπεζαρία και μια ανοιχτή κουζίνα. Υπάρχει άφθονο φυσικό φως από το μπροστινό και το πίσω μπαλκόνι που περνά από τις μεγάλες μπαλκονόπορτες.
Η άνεση και το στυλ είναι τα κύρια χαρακτηριστικά αυτού του ακινήτου, καθώς διαθέτει ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με μπάνιο και ένα δεύτερο υπνοδωμάτιο με walk in closet. Και τα δύο μπάνια έχουν μεγάλο μέγεθος και υπάρχει ένας επιπλέον χώρος που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως αποθήκη.
Αυτό το διαμέρισμα βρίσκεται στη ζωντανή γειτονιά του Θησείου, σε κοντινή απόσταση από την Ακρόπολη προσφέροντας άμεση πρόσβαση στα αρχαία αξιοθέατα αλλά και βόλτες στον πεζόδρομο της Ερμού, στον ποδηλατόδρομο που οδηγεί στο Ίδρυμα Νιάρχος και στην νυχτερινή ζωή στο Γκάζι.
Με τον σταθμό του μετρό Κεραμεικός σε απόσταση μόλις 5 λεπτών με τα πόδια, η μετακίνηση και η εξερεύνηση της πόλης είναι καθημερινότητα.
Το διαμέρισμα είναι ιδανικό για επένδυση σε βραχυχρόνια μίσθωση λόγω της ιδανικής τοποθεσίας του.
*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Έχοντας πάρει το όνομά του από τον Θησέα, το μυθικό βασιλιά των Αθηνών, το Θησείο, μόλις 1,5 χλμ. από το κέντρο της πόλης, είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο γοητευτικές γειτονιές της Αθήνας καθώς αγκαλιάζει την Ακρόπολη και πολλά από τα αξιοθέατα της αρχαιότητας.
Εάν υπήρχε πάντα μια γειτονιά όπου θα αισθάνεται κανείς ταπεινός μπροστά στο μεγαλείο της ιστορίας, αυτή είναι το Θησείο. Από τη μαγευτική θέα της Ακρόπολης μέχρι τον λόφο της Πνύκας, όπου γεννήθηκε η δημοκρατία, πέρα από την Στοά του Αττάλου και το Εθνικό Αστεροσκοπείο (το οποίο φιλοξενεί επίσης εγκαταστάσεις τέχνης) και τον πεζόδρομο Αποστόλου Παύλου από τον οποίο μπορεί κανείς να θαυμάσει όλα τα αξιοθέατα, το Θησείο είναι μια από τις πιο περιζήτητες γειτονιές της Αθήνας. Πρόκειται για μια ήσυχη μεσοαστική συνοικία με πολλούς πολιτιστικούς θησαυρούς.
Εξαιρετικά καλή σύνδεση με το μετρό (Σταθμοί Θησείου και Μοναστηράκι), τραμ και λεωφορεία προς την υπόλοιπη Αθήνα. Το αεροδρόμιο απέχει 50 λεπτά με μια ώρα με το τρένο και τα λεωφορεία.
Αυτή η περιοχή βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της Αθήνας, μια περιοχή που πάντα έχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους αγοραστές. Εγγυημένες αποδόσεις της επένδυσης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02UYLE - 15/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
118 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 320.000
κοινόχρηστα
€ 50/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1980
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
Ε
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή